Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Посвети песна
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Baronessa" data-source="post: 29259" data-attributes="member: 23"><p>[media=youtube]QDTccqOnr_Q[/media]</p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Ne postoji rijec kojom rekla</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">bih ti koliko znacis mi</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">ne postoji taj nitko kao ti</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">sto me moze razumjeti</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Jer meni samo malo treba</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">samo mala mrva ovog neba</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">mojoj pjesmi ti si svaka nota</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">ljubav je moja veca od zivota</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Tako kratko te znam i ne postoji dan</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">da ne osjetim da za tobom ludim ja</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">kraj tebe izgubim dah</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">pretvorim suze u prah</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">uz tebe zaboravim na sve</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Na ramenu tvom uvjek</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">rastopim se i vrijeme zastane</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">ne postoji taj nitko kao ti</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">sto me zna razumjeti</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Jer meni samo malo treba</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">samo mala mrva ovog neba</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">mojoj pjesmi ti si svaka nota</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">ljubav je moja veca od zivota</span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291"></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291"><u><em><strong><span style="font-size: 26px">ЗА МОЈАТА СРЕЌА!!!!! </span></strong></em></u></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baronessa, post: 29259, member: 23"] [media=youtube]QDTccqOnr_Q[/media] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Ne postoji rijec kojom rekla[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]bih ti koliko znacis mi[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]ne postoji taj nitko kao ti[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]sto me moze razumjeti[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Jer meni samo malo treba[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]samo mala mrva ovog neba[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]mojoj pjesmi ti si svaka nota[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]ljubav je moja veca od zivota[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Tako kratko te znam i ne postoji dan[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]da ne osjetim da za tobom ludim ja[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]kraj tebe izgubim dah[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]pretvorim suze u prah[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]uz tebe zaboravim na sve[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Na ramenu tvom uvjek[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]rastopim se i vrijeme zastane[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]ne postoji taj nitko kao ti[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]sto me zna razumjeti[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Jer meni samo malo treba[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]samo mala mrva ovog neba[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]mojoj pjesmi ti si svaka nota[/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=#1f6291]ljubav je moja veca od zivota [U][I][B][SIZE=7]ЗА МОЈАТА СРЕЌА!!!!! [/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Посвети песна
На врв
Bottom