Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Seashell" data-source="post: 364478" data-attributes="member: 7662"><p>Го работам оваа со години и никогаш никој не се пожалил, а многу не платиле а добиле состав. Го пишувам составот, ти ми плаќаш а јас ќе ти го пратам доколку не ви се допаѓа слободно може да кажете што е проблемот и ќе го поправам, многу подобро е кога ќе се сретнеме па ќе продискутираме но можностите не го дозволуваат тоа бидејќи не живеат сите во Скопје. А во врска со оценувањето доколку ми кажеш дека професорот сака факти ќе пишувам со факти, доколку сака бајка ќе напишам и бајка, е сега ако не си слушал и ако не знаеш што сака професорот неможам во никоја смисла да ти помогнам. А во врска со мојата споредба со математика и македонски јазик има многу врска, во математиката е се според шема, формула и логика, а во литературата треба да имаш талент да знаеш како да се изразиш и да напишеш нешто, слободната литература помага во тоа бидејќи преку неа добиваш фонд на зборови и знаење и не секоја слободна литература е романтика. А за учениците не се сите заинтересирани за пишувањето сум имала многу кои знаат што сакаат да студираат на пример како иден студент на машински, електро, економски, медицина не сака и не мора да се замара со состави и есеи кои не сака и нема желба ниту да ги пишува ниту да ги чита. И секако стојам на нивна страна кога веќе неможат да изберат што учат, слободно може да го совладаат материјалот како сакаат.</p><p></p><p>P.S. А моите брчки не се твоја работа, и нема потреба да се навредуваме позади компјутер бидејќи така сите можеме нели ? Доколку те интересира нешто секако пиши, прашај или прокоментирај но немора да навредуваш никој.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seashell, post: 364478, member: 7662"] Го работам оваа со години и никогаш никој не се пожалил, а многу не платиле а добиле состав. Го пишувам составот, ти ми плаќаш а јас ќе ти го пратам доколку не ви се допаѓа слободно може да кажете што е проблемот и ќе го поправам, многу подобро е кога ќе се сретнеме па ќе продискутираме но можностите не го дозволуваат тоа бидејќи не живеат сите во Скопје. А во врска со оценувањето доколку ми кажеш дека професорот сака факти ќе пишувам со факти, доколку сака бајка ќе напишам и бајка, е сега ако не си слушал и ако не знаеш што сака професорот неможам во никоја смисла да ти помогнам. А во врска со мојата споредба со математика и македонски јазик има многу врска, во математиката е се според шема, формула и логика, а во литературата треба да имаш талент да знаеш како да се изразиш и да напишеш нешто, слободната литература помага во тоа бидејќи преку неа добиваш фонд на зборови и знаење и не секоја слободна литература е романтика. А за учениците не се сите заинтересирани за пишувањето сум имала многу кои знаат што сакаат да студираат на пример како иден студент на машински, електро, економски, медицина не сака и не мора да се замара со состави и есеи кои не сака и нема желба ниту да ги пишува ниту да ги чита. И секако стојам на нивна страна кога веќе неможат да изберат што учат, слободно може да го совладаат материјалот како сакаат. P.S. А моите брчки не се твоја работа, и нема потреба да се навредуваме позади компјутер бидејќи така сите можеме нели ? Доколку те интересира нешто секако пиши, прашај или прокоментирај но немора да навредуваш никој. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
На врв
Bottom