Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 285301" data-attributes="member: 272"><p>1.Не клецаат убавите туку упорните</p><p>Ти и јас. Затоа што си убава. А јас грд со рејбан цвикери, само за да го затскријам оној поглед-који-убија. Но мора едноставно да те имам. Карактерно си одговараме. И двајцата го слушаме Драган Вучиќ, одиме најчесто во Ванила и Деспина, со мојата најнова к*рвета. Обожаваш како паркирам, додека внатре ечи „Шмрчем прашак бели, за да ме развесели“. Но твоето его е недоволно благодарно за моите суми во новчаникот. Ти треба еден предизвик, налик на Азис и неговата/нејзината Ледена кралица. Ко киша око Крагуевца ги вртиш истите муабети, а јас ко послушно кученце мавтам со опавчето и ја прифаќам играта. Играм додека мојата потсвест не ме акне од земја и не ме разубеди дека не си вредна. А тогаш улогите се менуваат. Ти постануваш робинка а јас сум тој султанот на ТВ.</p><p>Успехот во нашиот склоп на менталитет не е дека навистина сакаме нешто, но едноставно сакаме да докажеме дека сме истрајни во нашата игнорантност, го правиме тој ист шаблон кој во некој паралелен универзум би се окарактеризирал со едно потврдно кимање со главата и одење понатаму. Притоа остануваме истите луѓе, бактероидни паразити кои воопшто не се трудат да еволуираат во нешто повеќе. Тоа е тој успех.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 285301, member: 272"] 1.Не клецаат убавите туку упорните Ти и јас. Затоа што си убава. А јас грд со рејбан цвикери, само за да го затскријам оној поглед-који-убија. Но мора едноставно да те имам. Карактерно си одговараме. И двајцата го слушаме Драган Вучиќ, одиме најчесто во Ванила и Деспина, со мојата најнова к*рвета. Обожаваш како паркирам, додека внатре ечи „Шмрчем прашак бели, за да ме развесели“. Но твоето его е недоволно благодарно за моите суми во новчаникот. Ти треба еден предизвик, налик на Азис и неговата/нејзината Ледена кралица. Ко киша око Крагуевца ги вртиш истите муабети, а јас ко послушно кученце мавтам со опавчето и ја прифаќам играта. Играм додека мојата потсвест не ме акне од земја и не ме разубеди дека не си вредна. А тогаш улогите се менуваат. Ти постануваш робинка а јас сум тој султанот на ТВ. Успехот во нашиот склоп на менталитет не е дека навистина сакаме нешто, но едноставно сакаме да докажеме дека сме истрајни во нашата игнорантност, го правиме тој ист шаблон кој во некој паралелен универзум би се окарактеризирал со едно потврдно кимање со главата и одење понатаму. Притоа остануваме истите луѓе, бактероидни паразити кои воопшто не се трудат да еволуираат во нешто повеќе. Тоа е тој успех. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
На врв
Bottom