Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 28338" data-attributes="member: 153"><p>Дечки, морам да побарам помош од вас, а мразам да барам ваков тип на помош...</p><p>Треба да правам писмена по македонски. И се ќе беше лесно ако ја знаев точната тема. Работава е што имаме една тема и тоа без наслов, само со насоки. Значи треба да споредуваме две народни приказни. Да не сме ги раскажувале, туку спроедувале, ама уз споредувањето да сме даделе кратка фабула на приказната. Приказни по наш избор, анализата по тема, ликови, вид, јазик...</p><p>Ако некој има некаков состав за народна литература и народно творештво и сака да ми помогне, ќе биде добредојдено...</p><p>Ми треба само скелет за да почнам да пишувам, некоја реченица, посебно за главниот дел.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 28338, member: 153"] Дечки, морам да побарам помош од вас, а мразам да барам ваков тип на помош... Треба да правам писмена по македонски. И се ќе беше лесно ако ја знаев точната тема. Работава е што имаме една тема и тоа без наслов, само со насоки. Значи треба да споредуваме две народни приказни. Да не сме ги раскажувале, туку спроедувале, ама уз споредувањето да сме даделе кратка фабула на приказната. Приказни по наш избор, анализата по тема, ликови, вид, јазик... Ако некој има некаков состав за народна литература и народно творештво и сака да ми помогне, ќе биде добредојдено... Ми треба само скелет за да почнам да пишувам, некоја реченица, посебно за главниот дел. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Помош за проектни задачи/состави/писмени
На врв
Bottom