Позајмување пари

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Дали позјамувате пари? На вашите блиски,брат,сестра,пријател?
Позајмувате со надеж дека некогаш ќе ви ги вратат или воопшто не очекувате дека ќе ви бидат вратени?
Вие самите си ги барате назад , или имаат осет да ги вратат или ви е непиријатно па си ќутите?
Ви се случило до сега некој да не ви врати поголема сума на пари?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
дада од друари, кд ми зафали за нешто , до стотче не е битно haha : ) тражу а и тражиф ми, кд имаф ке дадеф, никад не ги викам да ми ги вратиф, глупо ми е, увек ми враќаф, а ја кд зему плату прво што напрау е да се раздужу одма, под хитно, мрзу да остану дужан на некога

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
се иам изгорено неколку пати...па викаф и ќе викам...нека им се најдат за на гроб :cool:
аууууу парите не вредат за најмалата клетва,разочараја си ме:place
позајмувам,дури ми се има случено да дадам и кога знам дека нема да ми ги вратат ама има моменти кога е неизбежно да можеш да одбиеш.кога ги позајмувам сум спремна дека нема да ми ги врати и ми е полесно....и да не бидам сватена сега дека сум радодајка де:)

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Позамјувам , знам дека нема да ми ги вратат , ама се надевам дека тоа еден ден се ќе ми се исплати, што сум вложила со камата. Ако не чорба македонче ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
аууууу парите не вредат за најмалата клетва,разочараја си ме:place
позајмувам,дури ми се има случено да дадам и кога знам дека нема да ми ги вратат ама има моменти кога е неизбежно да можеш да одбиеш.кога ги позајмувам сум спремна дека нема да ми ги врати и ми е полесно....и да не бидам сватена сега дека сум радодајка де:)

парит шо се позајмени не се мала сума...ако ти рекле дека ќе ти ги вратат...нека стојат на зборот...а не ти се прават најдобри другари додека имаат корист од тебе...а после ти се плашат и од сенката...

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and Bum-Bum

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
парит шо се позајмени не се мала сума...ако ти рекле дека ќе ти ги вратат...нека стојат на зборот...а не ти се прават најдобри другари додека имаат корист од тебе...а после ти се плашат и од сенката...
ама изборот бил твој дљали да им веруваш миличка ти на нив или не
а со клетви си ја труеш само душата твоја,иначе знам јас како боло,не свакај ме погрешно,мада не ти се мешам како сакаш прави,ниту смеам ниту можам а не ни сакам да се мешам:*