Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 337251" data-attributes="member: 229"><p>Прееска ја гледав документаркава.</p><p>[MEDIA=youtube]WKwT1Ol3nY0[/MEDIA]</p><p>Малку е жално дека, колку и да сакаат да ги прикажат ко секојдневни (ај да не речам нормални) деца, постои оној голем cringe effect кога ќе видиш како функционираат. Сега се мали, па уште не разбираат, ама како ќе ги совладуваат понатамошните тешкотии?</p><p>Можат да си ги читаат мислите (очекувано) и да <em>гледаат </em>низ очите на другата... тој дел е бар фасцинантен.</p><p>Трагичното е што, лекарите не им предвидуваат не знам колку сјаен животен тек и век. Послабо развиеното носи ризик да скине конци било кој момент, а пошто мозоците им се споени, другово би преживеало само неколку часа после тоа.</p><p>Освен тоа, имаат потешкотии со сфаќањето, епилептични напади и дијабетес, а се и веќе 4то и 5то дете во сиромашна фамилија.</p><p>Не знам, со сите овие околности, од една страна викам алал да им е на родителиве, од друга се прашувам зошто се решиле на ова...</p><p></p><p>Исто има па и близначки (ај гес) што делат едно тело, а се две глави. Мислам дека тие се и инспирацијата за Бет и Дот од AHS.</p><p>Прочитав дека <em>едната </em>дури била и верена...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 337251, member: 229"] Прееска ја гледав документаркава. [MEDIA=youtube]WKwT1Ol3nY0[/MEDIA] Малку е жално дека, колку и да сакаат да ги прикажат ко секојдневни (ај да не речам нормални) деца, постои оној голем cringe effect кога ќе видиш како функционираат. Сега се мали, па уште не разбираат, ама како ќе ги совладуваат понатамошните тешкотии? Можат да си ги читаат мислите (очекувано) и да [I]гледаат [/I]низ очите на другата... тој дел е бар фасцинантен. Трагичното е што, лекарите не им предвидуваат не знам колку сјаен животен тек и век. Послабо развиеното носи ризик да скине конци било кој момент, а пошто мозоците им се споени, другово би преживеало само неколку часа после тоа. Освен тоа, имаат потешкотии со сфаќањето, епилептични напади и дијабетес, а се и веќе 4то и 5то дете во сиромашна фамилија. Не знам, со сите овие околности, од една страна викам алал да им е на родителиве, од друга се прашувам зошто се решиле на ова... Исто има па и близначки (ај гес) што делат едно тело, а се две глави. Мислам дека тие се и инспирацијата за Бет и Дот од AHS. Прочитав дека [I]едната [/I]дури била и верена... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
На врв
Bottom