Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 334887" data-attributes="member: 2887"><p>Интересна ситуација ми е оваа, дури и мистериозна, кога се прават непотребни конструкции, можеби затоа што секогаш сум инсистирал на прецизност при изразување. </p><p>Дакле, јас не нареков ништо конзерва туку ја споредив емотивната поврзаност на аутист и родители со онаа на конзерва и родители. Исто како и конзервата, аутистот ич не се замара дали те изнервирал или извадил од такт или напраил срање или било што. За аустистот не постои никој, ништо надвор од аустистичниот му мозок, како што и за конзервата не постои ништо. Пример рандом раја има 19 годишен аутист по дома и му кажува дека брат му е во болница со скршени ребра, несреќа, било што. Реакцијата на аутистот ќе биде слична ако не веќе и иста со онаа на конзерва грашак, т.е. никаква...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 334887, member: 2887"] Интересна ситуација ми е оваа, дури и мистериозна, кога се прават непотребни конструкции, можеби затоа што секогаш сум инсистирал на прецизност при изразување. Дакле, јас не нареков ништо конзерва туку ја споредив емотивната поврзаност на аутист и родители со онаа на конзерва и родители. Исто како и конзервата, аутистот ич не се замара дали те изнервирал или извадил од такт или напраил срање или било што. За аустистот не постои никој, ништо надвор од аустистичниот му мозок, како што и за конзервата не постои ништо. Пример рандом раја има 19 годишен аутист по дома и му кажува дека брат му е во болница со скршени ребра, несреќа, било што. Реакцијата на аутистот ќе биде слична ако не веќе и иста со онаа на конзерва грашак, т.е. никаква... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
На врв
Bottom