Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 334473" data-attributes="member: 1867"><p>Исто е од аспект на сигурност на детето, и болно и здраво дете би било несигурно аkо мајката почине, тоа зборевме (никогаш не дочитуваш до крај и секогаш ја утнуваш поентата, за друго се работеше, конкретно во тој пост)</p><p>Јас немам против тоа родителот да се одлучи на абортус и јас самата не знам како би постапила ак ми се случи нешто такво, но имам против кога родителите тврдат дека абортирале за доброто на детето и во мојот прв пост на темава кажав зошто мислам така.</p><p></p><p>А што се однесува до маката и обврските околу аутист... знам дека не е исто ова што ке го споредам, ама не можам а да не пишам.</p><p>Некои луѓе можат цел живот да си го посветат во грижа за своето милениче и повеке пати во денот да му го собираат изметот и да не се делат од него, да го хранат и сето тоа... а кога би се работело за нивно родено дете, тогаш немаат сил за да се справат со обврските.</p><p>На повекето луге да им дадеш мајмун на чување, без размислување ке прифатат и ке бидат среќни поради тоа, всушност лугето дебело плаќаат за да имаат мајмун дома и да му го собираат изметот, а своето дете кое би се однесувало како мајмун нема да го родат (да не речам - ке го убијат)</p><p>Ке речете дека детето нема да биде среќно, па затоа сте се ослободиле од него, но</p><p>и мајмунот нема да биде среќен ако живее затворен во соба на човек, многу по себичен е од ретардирано дете и може да биде опасен за околината</p><p>Разликата е во тоа што со мајмунче ке биде фаца кога ке се шета, а со аутис - не.</p><p>[MEDIA=youtube]u5dT8Pm9ow4[/MEDIA]</p><p>[MEDIA=youtube]XyV7B63aSCQ[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 334473, member: 1867"] Исто е од аспект на сигурност на детето, и болно и здраво дете би било несигурно аkо мајката почине, тоа зборевме (никогаш не дочитуваш до крај и секогаш ја утнуваш поентата, за друго се работеше, конкретно во тој пост) Јас немам против тоа родителот да се одлучи на абортус и јас самата не знам како би постапила ак ми се случи нешто такво, но имам против кога родителите тврдат дека абортирале за доброто на детето и во мојот прв пост на темава кажав зошто мислам така. А што се однесува до маката и обврските околу аутист... знам дека не е исто ова што ке го споредам, ама не можам а да не пишам. Некои луѓе можат цел живот да си го посветат во грижа за своето милениче и повеке пати во денот да му го собираат изметот и да не се делат од него, да го хранат и сето тоа... а кога би се работело за нивно родено дете, тогаш немаат сил за да се справат со обврските. На повекето луге да им дадеш мајмун на чување, без размислување ке прифатат и ке бидат среќни поради тоа, всушност лугето дебело плаќаат за да имаат мајмун дома и да му го собираат изметот, а своето дете кое би се однесувало како мајмун нема да го родат (да не речам - ке го убијат) Ке речете дека детето нема да биде среќно, па затоа сте се ослободиле од него, но и мајмунот нема да биде среќен ако живее затворен во соба на човек, многу по себичен е од ретардирано дете и може да биде опасен за околината Разликата е во тоа што со мајмунче ке биде фаца кога ке се шета, а со аутис - не. [MEDIA=youtube]u5dT8Pm9ow4[/MEDIA] [MEDIA=youtube]XyV7B63aSCQ[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Плод со аномалии
На врв
Bottom