Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Пишување на блогови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 81252" data-attributes="member: 21"><p>Пред точно една година решив да почнам да пишувам на блог. Разочаран од се она што секој дневно го гледав покрај мене решив да побарам некое место кај шо ке можам да пишувам шо сакам и да го кажам моето мислење. И го најдов. Блог.мк беше в истинскиото место.</p><p></p><p>на почетокот почнав со блогзавистината.блог.мк но само после месец дена на некого не му одговараше тоа шо го пишував па мораше да ги контактира сините другарчиања со сини капчиња и да ме запрат во пишувањето.</p><p>И Бидна.другарчињата со сини капчиња ми го исзбришаја блогот, никој не можеше да пристапи до него освен јас со администраторскиот пасворд. Повод за бришење беше мојот текст со објавен аудио материјал каде латас го нарекува груевски дека е п***р.. Е друговите Милицајци ми го збришаја блогот и потоа ме известија на фесјбук од лажни профили да не пишувам повеќе..</p><p>и не пишував цела недела…</p><p></p><p><span style="color: #0000ff"><a href="http://www.macedonians.tv/showpost.php?s=0402f519177662251852b740a875eb85&p=214444&postcount=1089"><span style="color: #0000ff">Крајот на првиот блог</span></a></span></p><p></p><p>Потоа се Роди Блогот на шакалот, односно овој сегашниот на кој продолжив да пишувам за се шо се случуваше во Македонија иза теми шо ми беа барем на мене интересни ..</p><p>…</p><p>На крај сумирано се на се ова беше доста интересна година, запознав, барем виртуелно, добар дел на блогери, научив да пишувам подобро следејќи го постарите и поискусни блогери …</p><p></p><p>Па добро е иако после цела година блогерајот е во иста катастрофална состојба како пред една година …..</p><p>Ај нека ми е среќен првиот блогерски роденден ……</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 81252, member: 21"] Пред точно една година решив да почнам да пишувам на блог. Разочаран од се она што секој дневно го гледав покрај мене решив да побарам некое место кај шо ке можам да пишувам шо сакам и да го кажам моето мислење. И го најдов. Блог.мк беше в истинскиото место. на почетокот почнав со блогзавистината.блог.мк но само после месец дена на некого не му одговараше тоа шо го пишував па мораше да ги контактира сините другарчиања со сини капчиња и да ме запрат во пишувањето. И Бидна.другарчињата со сини капчиња ми го исзбришаја блогот, никој не можеше да пристапи до него освен јас со администраторскиот пасворд. Повод за бришење беше мојот текст со објавен аудио материјал каде латас го нарекува груевски дека е п***р.. Е друговите Милицајци ми го збришаја блогот и потоа ме известија на фесјбук од лажни профили да не пишувам повеќе.. и не пишував цела недела… [COLOR=#0000ff][URL='http://www.macedonians.tv/showpost.php?s=0402f519177662251852b740a875eb85&p=214444&postcount=1089'][COLOR=#0000ff]Крајот на првиот блог[/COLOR][/URL][/COLOR] Потоа се Роди Блогот на шакалот, односно овој сегашниот на кој продолжив да пишувам за се шо се случуваше во Македонија иза теми шо ми беа барем на мене интересни .. … На крај сумирано се на се ова беше доста интересна година, запознав, барем виртуелно, добар дел на блогери, научив да пишувам подобро следејќи го постарите и поискусни блогери … Па добро е иако после цела година блогерајот е во иста катастрофална состојба како пред една година ….. Ај нека ми е среќен првиот блогерски роденден …… [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Пишување на блогови
На врв
Bottom