Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Пиво фест - Прилеп
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 323211" data-attributes="member: 1548"><p>Како можете на ова да одите не знам, ептен глупав фестивал полн со сељачишта кои дошле за пиење. А и што е финтата со пеењето на сите песни на Дино Мерлин кога човекот секако ќе настапуваше? Колку глупо организирано значи не знам.</p><p>Го викнале Саша лудакот, земал ми скока на сцена како кенгур некој, а во публика се палат на него и рипаат и тие. Бог да чува.</p><p>Неда бабата ми дошла гола, како не и е срам, толку години има уште се замислува како да има 20 години. Па и уште пее на англиски, ма немој, пази да не испееш како што треба. Пијаница стара.</p><p>Ален за никаде, ДНК, не ги ни коментирам тие лудаци, Прљаво Казалиште ни ги слушам ни ги знам ни сакам да ги знам ниту па да ги слушам некогаш.</p><p>Глуп фестивал за глуп народ, тоа ти е. Немој случајно да викнат некое странско познато име или група, побитно е да дојдат Неда Украден, Цеца, Лепа Брена и слични на нив сељачана отколку некои познати. А и што ќе доаѓаат некои познати кога нема кој да ги слуша.</p><p></p><p>Тие со децата се секоја година тука, прости луѓе што да правиш. Иначе не знам што го викнале Ален да пее, уствари не ни пее тој, тој се дере. Колку не знае само што прави ама ај.</p><p></p><p>Тоа прскањето со пиво колку ми е просто значи, земал купил пиво и ај да ги прскам другите, сељак невиден.</p><p></p><p>Погоди некого ти? Колку поени доби?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 323211, member: 1548"] Како можете на ова да одите не знам, ептен глупав фестивал полн со сељачишта кои дошле за пиење. А и што е финтата со пеењето на сите песни на Дино Мерлин кога човекот секако ќе настапуваше? Колку глупо организирано значи не знам. Го викнале Саша лудакот, земал ми скока на сцена како кенгур некој, а во публика се палат на него и рипаат и тие. Бог да чува. Неда бабата ми дошла гола, како не и е срам, толку години има уште се замислува како да има 20 години. Па и уште пее на англиски, ма немој, пази да не испееш како што треба. Пијаница стара. Ален за никаде, ДНК, не ги ни коментирам тие лудаци, Прљаво Казалиште ни ги слушам ни ги знам ни сакам да ги знам ниту па да ги слушам некогаш. Глуп фестивал за глуп народ, тоа ти е. Немој случајно да викнат некое странско познато име или група, побитно е да дојдат Неда Украден, Цеца, Лепа Брена и слични на нив сељачана отколку некои познати. А и што ќе доаѓаат некои познати кога нема кој да ги слуша. Тие со децата се секоја година тука, прости луѓе што да правиш. Иначе не знам што го викнале Ален да пее, уствари не ни пее тој, тој се дере. Колку не знае само што прави ама ај. Тоа прскањето со пиво колку ми е просто значи, земал купил пиво и ај да ги прскам другите, сељак невиден. Погоди некого ти? Колку поени доби? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Пиво фест - Прилеп
На врв
Bottom