Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Петиција за формирање полиција за заштита на животни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Метаморф" data-source="post: 309467" data-attributes="member: 5794"><p>Пошто не најдов посоодветна тема за дебатирање конкретно за заштита на животните во нашава ни бедна држава,ќе предложам на тие што сакаат да се изјаснат за случајов во Вевчани да го направат тоа тука.Прво јас ќе почнам.</p><p></p><p>Последниве години сме опседнати и преокупирани главно медиумски за прогрес на државата кон високи европски стандарди,ок тоа се во ред нека се проба.Арно ама,за високи европски стандарди треба и мозок.</p><p>Знам дека муабетов нема цел ради фактот дека во Фиром ни луѓето не се заштитени ко шо треба нити па имаат право на глас не па ли животните.Но како љубител САМО на животни,актот кој вчера беше извршен во Вевчани мада и не бев таму лично ме згрози и дефинитивно ми го смени ставот и мислењето за поголем процент од човеколиките суштества во државата.</p><p>Дајте бре луѓе,до кога вака?</p><p>Имав случај со дете у автобус кое се скина плачејќи оти му било страв да се вози ради тоа шо гледа изгазени животинки по патиштава на секои 15 метра!</p><p>Правата на животните потполно ги нема!Само вака можиме да си лесниме на душите по форуми и срања а уствари ништо.Треба масовно организирање,треба ден за ЖИВОТНИТЕ права у глобала не само на дрвото.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Метаморф, post: 309467, member: 5794"] Пошто не најдов посоодветна тема за дебатирање конкретно за заштита на животните во нашава ни бедна држава,ќе предложам на тие што сакаат да се изјаснат за случајов во Вевчани да го направат тоа тука.Прво јас ќе почнам. Последниве години сме опседнати и преокупирани главно медиумски за прогрес на државата кон високи европски стандарди,ок тоа се во ред нека се проба.Арно ама,за високи европски стандарди треба и мозок. Знам дека муабетов нема цел ради фактот дека во Фиром ни луѓето не се заштитени ко шо треба нити па имаат право на глас не па ли животните.Но како љубител САМО на животни,актот кој вчера беше извршен во Вевчани мада и не бев таму лично ме згрози и дефинитивно ми го смени ставот и мислењето за поголем процент од човеколиките суштества во државата. Дајте бре луѓе,до кога вака? Имав случај со дете у автобус кое се скина плачејќи оти му било страв да се вози ради тоа шо гледа изгазени животинки по патиштава на секои 15 метра! Правата на животните потполно ги нема!Само вака можиме да си лесниме на душите по форуми и срања а уствари ништо.Треба масовно организирање,треба ден за ЖИВОТНИТЕ права у глобала не само на дрвото. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Петиција за формирање полиција за заштита на животни
На врв
Bottom