Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Патување со воз
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 22740" data-attributes="member: 310"><p>Железница, возови....инспиративно дело за хорор, јас мислам дека и Хичкок ќе се превртува во гроб од мака што не може да го доживее тоа.</p><p></p><p>Патував често.</p><p></p><p>Хигиена на нивоУ- Мирис на дим од цигари, испотени мишки, тазе изџвакан лук...не дај боже до таканареченото ВЦ да застанеш :frown</p><p>Купеата се чисти и средени колку колибите на некое дивјачко домородно племе од џунгла...</p><p>Плаќаш билет, а најчесто стоиш.</p><p>Очекуваш парно, а зажалуваш што не си ја понел и јамболијата од дома.</p><p></p><p>Фурат прозори, во ходниците не можеш да се разминеш од вреќи, колички, кутии со кокошки...се прашувам кога некоја коза ќе качат.</p><p></p><p>Возовите скоро секогаш каснат, се случува да застане на сред пат и да те натераат да се симнеш и да си најдеш чарето пошто возот е во дефект!!! ????</p><p></p><p>Можеби е најефтин превоз, ама дефинитивно треба да имаш живци ортоми да го издржиш тоа перипетие.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 22740, member: 310"] Железница, возови....инспиративно дело за хорор, јас мислам дека и Хичкок ќе се превртува во гроб од мака што не може да го доживее тоа. Патував често. Хигиена на нивоУ- Мирис на дим од цигари, испотени мишки, тазе изџвакан лук...не дај боже до таканареченото ВЦ да застанеш :frown Купеата се чисти и средени колку колибите на некое дивјачко домородно племе од џунгла... Плаќаш билет, а најчесто стоиш. Очекуваш парно, а зажалуваш што не си ја понел и јамболијата од дома. Фурат прозори, во ходниците не можеш да се разминеш од вреќи, колички, кутии со кокошки...се прашувам кога некоја коза ќе качат. Возовите скоро секогаш каснат, се случува да застане на сред пат и да те натераат да се симнеш и да си најдеш чарето пошто возот е во дефект!!! ???? Можеби е најефтин превоз, ама дефинитивно треба да имаш живци ортоми да го издржиш тоа перипетие. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Патување со воз
На врв
Bottom