Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Патриотизам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 29558" data-attributes="member: 621"><p>Патриотизам е нешто кое јас го презирам. Нешто што според мене е за болни умови кои застапуваат туѓи идеали. Ја искрено никогаш не можам да се приврзам за нешто толку многу за да почнам да го сакам. Земјата ја гледам само како парче земја и најголем апсурд ми се границите кои постојат. Ги мразам сите поделби на луѓето, па така мразам што постојат народи (оттука следува дека го презирам патриотизмот).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 29558, member: 621"] Патриотизам е нешто кое јас го презирам. Нешто што според мене е за болни умови кои застапуваат туѓи идеали. Ја искрено никогаш не можам да се приврзам за нешто толку многу за да почнам да го сакам. Земјата ја гледам само како парче земја и најголем апсурд ми се границите кои постојат. Ги мразам сите поделби на луѓето, па така мразам што постојат народи (оттука следува дека го презирам патриотизмот). [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Патриотизам
На врв
Bottom