Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер од друга вера?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 125371" data-attributes="member: 779"><p>Прво и основно во врска со болдот за советот, сум би : Грција, Бугарија, Србија,Хрватска, Австрија, Германија, Франција, Шпанија, Италија и Турција (зборувам со престој, а не со гугле мап или со авионски). Фак оф со болдираното, твоите аргументи се невалидни.</p><p>Во врска со црвените латински букви: никогаш во животот нит ми наместиле девојка, нит некој ми се замешал во врска.... едноставно не ме интересира мислење од некое си рандом чоече дали девојката е ок, или не. Така да фак оф и во врска и со црвените латински буквина.</p><p>Е сега во врска со бојата на тревата. Па не се мешаат вери, а не поготово националности, шипсој со македонци, не на овие простори, или ти си мајка Тереза и шириш мир во светов преку секс-протест (демек финатава... наши и ваши заедно сме, мојме и да се дупиме). То само мојш да си го сонвиш, на балканов не ти успеват.</p><p>А во врска со позелените зелени букви (ганџа букви)- ти се дупиш со сечени, и мене ме праш глуп? Остани си глупава како што си, и не ме замарај- ак сакаш и со Маине од Јужна Америка пердашисе.!.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 125371, member: 779"] Прво и основно во врска со болдот за советот, сум би : Грција, Бугарија, Србија,Хрватска, Австрија, Германија, Франција, Шпанија, Италија и Турција (зборувам со престој, а не со гугле мап или со авионски). Фак оф со болдираното, твоите аргументи се невалидни. Во врска со црвените латински букви: никогаш во животот нит ми наместиле девојка, нит некој ми се замешал во врска.... едноставно не ме интересира мислење од некое си рандом чоече дали девојката е ок, или не. Така да фак оф и во врска и со црвените латински буквина. Е сега во врска со бојата на тревата. Па не се мешаат вери, а не поготово националности, шипсој со македонци, не на овие простори, или ти си мајка Тереза и шириш мир во светов преку секс-протест (демек финатава... наши и ваши заедно сме, мојме и да се дупиме). То само мојш да си го сонвиш, на балканов не ти успеват. А во врска со позелените зелени букви (ганџа букви)- ти се дупиш со сечени, и мене ме праш глуп? Остани си глупава како што си, и не ме замарај- ак сакаш и со Маине од Јужна Америка пердашисе.!. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер од друга вера?
На врв
Bottom