Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер од друга вера?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 122315" data-attributes="member: 779"><p>Види сега мајорот шо ќе ти кажит. </p><p>Постојат морални норми , значи тебе законот не те брка ако си п***р или ако љубиш албанка... едноставно морална норма каде правиш нешто за инает од другите, што и сам подсвесно си свесен дека не ти се допаѓа, или убаво ти е но неможе да ти биде совршено, во стилот- абе супер ми е мене девојчево, <strong>ама </strong>уште да беше македонка ќе беше перфектно/брилијантно.</p><p>Башка да не образложуваме муслимани со христијани, зошто од старт ме асоцира на војната... јас не сум верник но сум националист до степенот во моето его, каде си имам свои клаузули што не ги нарушувам. </p><p>Јас образложувам што е подобро, значи патот до совршен брак без никакви препреки што цел живот ќе те гризат на совеста.</p><p>А ти ако сакаш не албанка од тунгузија земи, мене воопшто не ме засега... али кога јас слушнам за истово, ќе си удрам еден мајтап со луѓево од типот црна хроника, па може и виц да ти направиме за тој потег.</p><p>Значи зборувам за парнет и сериозна врска што преминува во брак, а не секс или мување. </p><p>Друго нешто... не може да ти е сеедно тебе за околината воопшто, толку егоцентрично да делуваш и со еден таков гест да го пострамотиш достоинството на татко ти, кој цел живот бил воспитан дека нашите претци биле националисти, патриоти со една цел да го зачуваат нашето име/презиме, историја.... а ти како демек со својата гордост да се покажиш и да ја демонстрираш својата демократија, го зацрнуваш неговиот углед. За срамота.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 122315, member: 779"] Види сега мајорот шо ќе ти кажит. Постојат морални норми , значи тебе законот не те брка ако си п***р или ако љубиш албанка... едноставно морална норма каде правиш нешто за инает од другите, што и сам подсвесно си свесен дека не ти се допаѓа, или убаво ти е но неможе да ти биде совршено, во стилот- абе супер ми е мене девојчево, [B]ама [/B]уште да беше македонка ќе беше перфектно/брилијантно. Башка да не образложуваме муслимани со христијани, зошто од старт ме асоцира на војната... јас не сум верник но сум националист до степенот во моето его, каде си имам свои клаузули што не ги нарушувам. Јас образложувам што е подобро, значи патот до совршен брак без никакви препреки што цел живот ќе те гризат на совеста. А ти ако сакаш не албанка од тунгузија земи, мене воопшто не ме засега... али кога јас слушнам за истово, ќе си удрам еден мајтап со луѓево од типот црна хроника, па може и виц да ти направиме за тој потег. Значи зборувам за парнет и сериозна врска што преминува во брак, а не секс или мување. Друго нешто... не може да ти е сеедно тебе за околината воопшто, толку егоцентрично да делуваш и со еден таков гест да го пострамотиш достоинството на татко ти, кој цел живот бил воспитан дека нашите претци биле националисти, патриоти со една цел да го зачуваат нашето име/презиме, историја.... а ти како демек со својата гордост да се покажиш и да ја демонстрираш својата демократија, го зацрнуваш неговиот углед. За срамота. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер од друга вера?
На врв
Bottom