Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 134861" data-attributes="member: 21"><p>еј да не ме имаш видено случајно од некаде за што истово ми се деси пред некој ден ....Значи ја користам оваа прилика да им кажам на машките да не одат во шопинг со жените оти е опасно ама ако веќе одат да внимаваат зашто еден момент не внимание може скапо да ве чини. Верувајте ми зборувам од искуство. Јас оваа мојава јас оставив сама во една продавница и потроши 1500 денари во рок од 10 минути ... И си ги потроши сите пари и после јас морав да купвам карти за на концерт ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 134861, member: 21"] еј да не ме имаш видено случајно од некаде за што истово ми се деси пред некој ден ....Значи ја користам оваа прилика да им кажам на машките да не одат во шопинг со жените оти е опасно ама ако веќе одат да внимаваат зашто еден момент не внимание може скапо да ве чини. Верувајте ми зборувам од искуство. Јас оваа мојава јас оставив сама во една продавница и потроши 1500 денари во рок од 10 минути ... И си ги потроши сите пари и после јас морав да купвам карти за на концерт .. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело
На врв
Bottom