Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Пандемија 2020
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 372817" data-attributes="member: 2887"><p>Не сум полагалл имунологија, мојата причина зошто ја учев беше многу посериозна од оцена на испит, прашање на живот и смрт практично, затоа ја знам таа тематика.</p><p>Ако прават поверодостојни тестови тогаш нема да има толку простор за паника и хистерија и нема вестите на ТВ да започнуваат без добар ден, буквално видов прв збор да им биде "пандемијата вака и вака", и секако власта нема да има толку отворени раце за да прави сериозен исчекор кон фашизмот.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Значи или специфичен за било кој коронавирус или за патогени општо, или во превод, ништо особено.</p><p></p><p>Туку покрај се, едно прашање на сите на темава, каков е вашиот став кон носењето закони со кои рајата се принудува да носи маски на отворено? Дали се согласувате или не со таква мерка, ако да зошто, ако не зошто?</p><p></p><p>Мене ми е класично опипавање на расположење, да се види до каде раја може да трпи, 2020 верзија на некогашните давидови звезди на ревер, јасен и недвосмислен доказ за фашизоидноста на власта.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 372817, member: 2887"] Не сум полагалл имунологија, мојата причина зошто ја учев беше многу посериозна од оцена на испит, прашање на живот и смрт практично, затоа ја знам таа тематика. Ако прават поверодостојни тестови тогаш нема да има толку простор за паника и хистерија и нема вестите на ТВ да започнуваат без добар ден, буквално видов прв збор да им биде "пандемијата вака и вака", и секако власта нема да има толку отворени раце за да прави сериозен исчекор кон фашизмот. Значи или специфичен за било кој коронавирус или за патогени општо, или во превод, ништо особено. Туку покрај се, едно прашање на сите на темава, каков е вашиот став кон носењето закони со кои рајата се принудува да носи маски на отворено? Дали се согласувате или не со таква мерка, ако да зошто, ако не зошто? Мене ми е класично опипавање на расположење, да се види до каде раја може да трпи, 2020 верзија на некогашните давидови звезди на ревер, јасен и недвосмислен доказ за фашизоидноста на власта. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Пандемија 2020
На врв
Bottom