Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Очила со диоптер - срам или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Farfalla" data-source="post: 179935" data-attributes="member: 141"><p>Носам наочари од трето одделение. Периодот околу осмо- прва средно ми беше пекол, затоа што децата се многу злобни на таа возраст и доста глупости на моја сметка без кажувани. Како што ме дал Господ секако дека не останав должна. Коментарот на еден ушле толку ме заболе, што толку го закопав, па си направи операција на ушите.</p><p>Како и да е, јас сеуште носам наочари, не можам да учам без нив, ми се заморуваат очите и ме боли глава. Престанав да ги носам кога не учам, или пак сум излезена, некако ми се смачи од толку години поминати, а јас немам никакво подобрување. Не ни очекувам веќе да ми се среди нешто на 20 и кусур години, а немам ни штета од нив, така да се додека се има потреба, тоа не е ниту срамно, ниту смешно. Смешни ми се хипстерине, со толкавите тегли со обично стакло, само беља си прават.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farfalla, post: 179935, member: 141"] Носам наочари од трето одделение. Периодот околу осмо- прва средно ми беше пекол, затоа што децата се многу злобни на таа возраст и доста глупости на моја сметка без кажувани. Како што ме дал Господ секако дека не останав должна. Коментарот на еден ушле толку ме заболе, што толку го закопав, па си направи операција на ушите. Како и да е, јас сеуште носам наочари, не можам да учам без нив, ми се заморуваат очите и ме боли глава. Престанав да ги носам кога не учам, или пак сум излезена, некако ми се смачи од толку години поминати, а јас немам никакво подобрување. Не ни очекувам веќе да ми се среди нешто на 20 и кусур години, а немам ни штета од нив, така да се додека се има потреба, тоа не е ниту срамно, ниту смешно. Смешни ми се хипстерине, со толкавите тегли со обично стакло, само беља си прават. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Очила со диоптер - срам или не?
На врв
Bottom