Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Очила со диоптер - срам или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 179919" data-attributes="member: 229"><p>Срам бе. Срамота е да имаш потреба, а да не ги носиш, па да зацапуваш во бандери, паркирани коли и остали предмети.</p><p>Срамота е и да немаш потреба од истите, а да се фурцаш со обично стакло или само рамки да носиш.</p><p>Другово си е потреба бе луѓе. Ај на асматичар да му се смееме на инхалаторот? И Бил Гејтс бил исмеван, па те го кај е.</p><p>Јас, за живо чудо, нон стоп ги напнувам очиве, а имам прилично остар вид. Порано можев од 4ти (6ти со меѓуспратови) комотно да ги читам долу регистрациите на колите, дури и во движење да беа, ама последниве 2 години забушавам, ми се мати видот надалеку и планирам после празнициве да појдам да ми дадат некој послаб диоптер. Боље спречити, него лечити, па мене подеднакво не ме занима дали некому ќе му личам на секси професорица или ќе лечи комплекси на мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 179919, member: 229"] Срам бе. Срамота е да имаш потреба, а да не ги носиш, па да зацапуваш во бандери, паркирани коли и остали предмети. Срамота е и да немаш потреба од истите, а да се фурцаш со обично стакло или само рамки да носиш. Другово си е потреба бе луѓе. Ај на асматичар да му се смееме на инхалаторот? И Бил Гејтс бил исмеван, па те го кај е. Јас, за живо чудо, нон стоп ги напнувам очиве, а имам прилично остар вид. Порано можев од 4ти (6ти со меѓуспратови) комотно да ги читам долу регистрациите на колите, дури и во движење да беа, ама последниве 2 години забушавам, ми се мати видот надалеку и планирам после празнициве да појдам да ми дадат некој послаб диоптер. Боље спречити, него лечити, па мене подеднакво не ме занима дали некому ќе му личам на секси професорица или ќе лечи комплекси на мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Очила со диоптер - срам или не?
На врв
Bottom