Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Охрид
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="4FUN" data-source="post: 297188" data-attributes="member: 612"><p>Ајдеее избега од една тема на друга - извини ако си грк или имаш некаква опсесија за нив, ама јас сум и секогаш ке бидам над нив, они се на југ.</p><p>Не биди буквалиста...ако се заработува само од бакшиш 600еур, сите ке бидеме келнери нели? -плус плата... бомбона</p><p>Мојата работа е менаџирање и продажба...на секаков "клошар" му се обраќам со насмевка и со господине,почитуван газда... тоа тој клошар го дига до небо, му ги зимам парите и он си останува клошар... толку ли е тешко 15мин да глумам насмеан позитивец? - не е, кога со тоа заработувам и живеам. Така е и со келнерките, нека глумат кловнови, ама тоа е само глума за да го задоволи муштеријата и да си добие бакшиш...ако тоа е тешко има милион други работи каде не мора да си ни насмеан ни позитивен...биди си намуртен работи во погон на машини или сукај кифли.</p><p>Грција најголем инвеститор? - Да не е Турција моментално најголем инвеститор?</p><p>- види ги платите на вработените во МКД во грчките фирми и во турските фирми, и ке увидиш кој е тука за доброто на народот, а кој е да го дотолчи...</p><p>За тоа колку и како зависиме од циганите, тоа е работа на политичарите - не сум политичар, никогаш не ме ни привлекувало политика, така да , заради нивно срање сега "зависиме" од цигани...</p><p>Само знам дека мојот увоз и продажба немаат никаква допирна точка со џипсите што се под мене, јас зависам од западот и мојата глума на кловн - ако така сакаш да го наречеш.</p><p></p><p>А на прашањето дали во последно време сум ја посетил планетата земја или пишувам од длабочините на космосот?</p><p>За почеток остави лап топот што висиш 24/7, земи да заработуваш, измешај се со луѓе, остави ги медиумите и нетот...најдобриот извор на информации ги добиваш директно од луѓето.. па ке сфатиш кој е на планетава а кој е во космосот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4FUN, post: 297188, member: 612"] Ајдеее избега од една тема на друга - извини ако си грк или имаш некаква опсесија за нив, ама јас сум и секогаш ке бидам над нив, они се на југ. Не биди буквалиста...ако се заработува само од бакшиш 600еур, сите ке бидеме келнери нели? -плус плата... бомбона Мојата работа е менаџирање и продажба...на секаков "клошар" му се обраќам со насмевка и со господине,почитуван газда... тоа тој клошар го дига до небо, му ги зимам парите и он си останува клошар... толку ли е тешко 15мин да глумам насмеан позитивец? - не е, кога со тоа заработувам и живеам. Така е и со келнерките, нека глумат кловнови, ама тоа е само глума за да го задоволи муштеријата и да си добие бакшиш...ако тоа е тешко има милион други работи каде не мора да си ни насмеан ни позитивен...биди си намуртен работи во погон на машини или сукај кифли. Грција најголем инвеститор? - Да не е Турција моментално најголем инвеститор? - види ги платите на вработените во МКД во грчките фирми и во турските фирми, и ке увидиш кој е тука за доброто на народот, а кој е да го дотолчи... За тоа колку и како зависиме од циганите, тоа е работа на политичарите - не сум политичар, никогаш не ме ни привлекувало политика, така да , заради нивно срање сега "зависиме" од цигани... Само знам дека мојот увоз и продажба немаат никаква допирна точка со џипсите што се под мене, јас зависам од западот и мојата глума на кловн - ако така сакаш да го наречеш. А на прашањето дали во последно време сум ја посетил планетата земја или пишувам од длабочините на космосот? За почеток остави лап топот што висиш 24/7, земи да заработуваш, измешај се со луѓе, остави ги медиумите и нетот...најдобриот извор на информации ги добиваш директно од луѓето.. па ке сфатиш кој е на планетава а кој е во космосот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Охрид
На врв
Bottom