Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Охрид
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 249970" data-attributes="member: 1548"><p>Убаво би било да се направи проектот ама јас мислам дека нема шанси,ќе пробаат да стават некоја пара во џеб исто како Субрата што направил во Индија па затоа сега му ги затвориле сите сметки.Не ми се јасни иначе тие што викаат не им е убав Охрид и дека скапо им било а секое лето полн е Охрид со скопјани.Во Скопје поубаво да не е или поефтино? Каде и да се свртиш само споменици гледаш и го пиеш најефтиното кафе од 80 денари додека гледаш во некојси споменик.Во Охрид барем поубав поглед имам а не згради и споменици.Сум бил 2-3 пати и убаво сум си поминал ни ме навредил некој ниту пак повеќе ми наплатил.Можеби има лоши и катил луѓе ама каде ги нема? Во Грција можеби се попријателски луѓето посебно со нас Македонците,па затоа по цели колони има на граница.Охрид ми е убав мене и попрво во Охрид би одел отколку во Грција кај циганите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 249970, member: 1548"] Убаво би било да се направи проектот ама јас мислам дека нема шанси,ќе пробаат да стават некоја пара во џеб исто како Субрата што направил во Индија па затоа сега му ги затвориле сите сметки.Не ми се јасни иначе тие што викаат не им е убав Охрид и дека скапо им било а секое лето полн е Охрид со скопјани.Во Скопје поубаво да не е или поефтино? Каде и да се свртиш само споменици гледаш и го пиеш најефтиното кафе од 80 денари додека гледаш во некојси споменик.Во Охрид барем поубав поглед имам а не згради и споменици.Сум бил 2-3 пати и убаво сум си поминал ни ме навредил некој ниту пак повеќе ми наплатил.Можеби има лоши и катил луѓе ама каде ги нема? Во Грција можеби се попријателски луѓето посебно со нас Македонците,па затоа по цели колони има на граница.Охрид ми е убав мене и попрво во Охрид би одел отколку во Грција кај циганите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Охрид
На врв
Bottom