Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Provenzano" data-source="post: 370519" data-attributes="member: 1003"><p>Доста време помина од ко последен пат бев на форумов и еве ме сосем случајно пак да се најдам овде. Живееме одделно од моите родители на едни добри 500км. Работиме заедно и заработуваме доста добро но, секојпат кога има шанса и може, ми проверува и чепка телефонот додека спијам а тоа не и е прв пат и знае дека страшно многу го мразам тоа и ме нервира. Цело време за секоја една работа моите и се криви и постојано се замара со нив као демек, зашо питат кои ни се плановите и зашо воопшто сум кажал работа од типот оти планираме да одаме на одмор таму и таму. Пробувам да поминам преку се, и реков дека ако има потреба да разговара со психолог, немам проблем. Немам проблем да простам и доста трпелив сум ама веќе осеќам некој лимит дека шо искрено, не можам повеќе... прашање на време е кога ке дојде до срањето оти она цело време вика, чашата веќе и била полна од моите... преку курец веќе... а и сексот не е каков што беше... еднставно ко ти се ладат чувставата, каков може да биде сексот?</p><p></p><p>П.С. Немаме деца и не правам никакви глупости нит на FB нит на било шо друго дека шо може да се прават глупости...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Provenzano, post: 370519, member: 1003"] Доста време помина од ко последен пат бев на форумов и еве ме сосем случајно пак да се најдам овде. Живееме одделно од моите родители на едни добри 500км. Работиме заедно и заработуваме доста добро но, секојпат кога има шанса и може, ми проверува и чепка телефонот додека спијам а тоа не и е прв пат и знае дека страшно многу го мразам тоа и ме нервира. Цело време за секоја една работа моите и се криви и постојано се замара со нив као демек, зашо питат кои ни се плановите и зашо воопшто сум кажал работа од типот оти планираме да одаме на одмор таму и таму. Пробувам да поминам преку се, и реков дека ако има потреба да разговара со психолог, немам проблем. Немам проблем да простам и доста трпелив сум ама веќе осеќам некој лимит дека шо искрено, не можам повеќе... прашање на време е кога ке дојде до срањето оти она цело време вика, чашата веќе и била полна од моите... преку курец веќе... а и сексот не е каков што беше... еднставно ко ти се ладат чувставата, каков може да биде сексот? П.С. Немаме деца и не правам никакви глупости нит на FB нит на било шо друго дека шо може да се прават глупости... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
На врв
Bottom