Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyLollypop" data-source="post: 370518" data-attributes="member: 8742"><p>Колку што разбрав се работи за неверство... Во секој брак има проблеми така и во мојот... И јас се сомневав дека мојот маж ме изневерува и една вечер(тој беше излезен со другарите во кафана) влегов на неговиот профил видов дека се допишува со една девојка... бев вознемирена, сакав да си го земам детето и да заминам, но сепак одлучив да се смирам бидејќи истата вечер дознав дека сум бремена со нашето второ дете. Сабајлето му ја соопштив веста и додека се гушкавме и се радувавме девојката му пиша пак. Му кажав дека знам за разговорот и дека сакам да прекине секаков контакт со неа, ми рече дека нема ништо дека негов другар се допишувал и дека ќе ја избрише... но дознав дека има и нејзин број за жал не можев да дојдем до неговиот тел бидејќи не дозволуваше да го земам и претходно... и оставив на тоа. Сега повторно после една година повторно му пиша друга но и кажа дека е женет дури и ми кажа и мене, но на другарите им пиша као другите знаа дека е женет за да не му праа проблеми. Страв ми е дека ме изневерува... многу го сакам и секогаш се борам да опстанеме во брак не само поради децата туку и поради нас. Секогаш се бори за нас како семејство, но сепак ме плаши дека ради некоја трета особа ќе ни се растури бракот... Ве молам за совет</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyLollypop, post: 370518, member: 8742"] Колку што разбрав се работи за неверство... Во секој брак има проблеми така и во мојот... И јас се сомневав дека мојот маж ме изневерува и една вечер(тој беше излезен со другарите во кафана) влегов на неговиот профил видов дека се допишува со една девојка... бев вознемирена, сакав да си го земам детето и да заминам, но сепак одлучив да се смирам бидејќи истата вечер дознав дека сум бремена со нашето второ дете. Сабајлето му ја соопштив веста и додека се гушкавме и се радувавме девојката му пиша пак. Му кажав дека знам за разговорот и дека сакам да прекине секаков контакт со неа, ми рече дека нема ништо дека негов другар се допишувал и дека ќе ја избрише... но дознав дека има и нејзин број за жал не можев да дојдем до неговиот тел бидејќи не дозволуваше да го земам и претходно... и оставив на тоа. Сега повторно после една година повторно му пиша друга но и кажа дека е женет дури и ми кажа и мене, но на другарите им пиша као другите знаа дека е женет за да не му праа проблеми. Страв ми е дека ме изневерува... многу го сакам и секогаш се борам да опстанеме во брак не само поради децата туку и поради нас. Секогаш се бори за нас како семејство, но сепак ме плаши дека ради некоја трета особа ќе ни се растури бракот... Ве молам за совет [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
На врв
Bottom