Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 254017" data-attributes="member: 621"><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/%D0%A5%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC.2897/">Хептаграм</a></p><p></p><p>Џабе и да го препрочитам, пак нема да ја најдам. Знаеш зошто? „...секоја будала прави деца“. Ја викам од утре кој сака да прави деца првин тест од менса и ако добие резултат под 120 деца јок. Ако па некој со помало IQ направи дете, детето да се абортира и на мајката да се отстрани матката, а на будалата тестисите. Будали ќе правеле деца.</p><p></p><p>Друго, не викаше ли твојата телема дека секој треба да прави она што му е волја се` додека не наштетува директно некому? Да речеме дека Петко и Трајанка се брачен пар. Петко не сака моногамија, ама има веќе дете со Трајанка која пак не оправдува ништо друго сем моногамија. Петко треба на некој начин да робува и да не ја почитува својата волја само поради тоа што би и` наштетил на Трајанка? Еве нека не биде дека Петко не сака моногамија. Нека биде дека после некое време одлучил дека сака животот да го помине сам. Повторно не смее?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 254017, member: 621"] [URL='http://forum.crnobelo.com/members/%D0%A5%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC.2897/']Хептаграм[/URL] Џабе и да го препрочитам, пак нема да ја најдам. Знаеш зошто? „...секоја будала прави деца“. Ја викам од утре кој сака да прави деца првин тест од менса и ако добие резултат под 120 деца јок. Ако па некој со помало IQ направи дете, детето да се абортира и на мајката да се отстрани матката, а на будалата тестисите. Будали ќе правеле деца. Друго, не викаше ли твојата телема дека секој треба да прави она што му е волја се` додека не наштетува директно некому? Да речеме дека Петко и Трајанка се брачен пар. Петко не сака моногамија, ама има веќе дете со Трајанка која пак не оправдува ништо друго сем моногамија. Петко треба на некој начин да робува и да не ја почитува својата волја само поради тоа што би и` наштетил на Трајанка? Еве нека не биде дека Петко не сака моногамија. Нека биде дека после некое време одлучил дека сака животот да го помине сам. Повторно не смее? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Останување во брак заради децата
На врв
Bottom