Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
До професорката по матекатика..
Почитувана и сакан моја професроке ( лажам за ова) , ако утрени дадете различен тест од другите класови слободно може да си ги пикните тестовите кај шо не свети сонцето односно во вашиот ..........
Искрено
Еден ученик кој го малтретирате веќе ебени 4 години ...
Аљо.....си го згрешил на број...нема Бобан тука еј...Овде Абдурахман бе свинче...ој куку ноне...не замарај док чистим калаш. после сигнал, пиши звучна порука, руки ти отпале. живели .... [клик]
Порака до Јани сервини
Професоре ај шо се измачив и напрајв презентација од 30 слајда и шо ми рековте дека била за џабе и шо ми рековте да прам нова барем одговорете ми на меилот и кажете за шо да на прам нова презентација. Ако не ми пратите повратен меил и утре ми брчите опти немам презентација ке ви ја пикнам презентацијата кај шо не треба ..
Порака до тебе
Фала ти...Меланхоличен сум и полн со мелодии повторно. Добро сеа, напорен сум за сите околу мене, ама можам пак да свирам. Искрено, благодарам.