Опишете го членот над вас

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Читајќи го нејзиниот ник и потпис заклучив дека е проблематична.
И то сама по себе проблематичнат.е. невоља :D Него ти ми делуваш како некој лик од цртанине не Сонџоку оние другите Драгон Бол некои нешо (facepalm) а и никот ти е таков и аватарот :sreken А? Или не? хахахаххахах

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
И то сама по себе проблематичнат.е. невоља :D Него ти ми делуваш како некој лик од цртанине не Сонџоку оние другите Драгон Бол некои нешо (facepalm) а и никот ти е таков и аватарот :sreken А? Или не? хахахаххахах

Ликот како лик е обично момче кое што е на универзитет, популарно помеѓу женските, но сексуално несигурен.Неговата намера/цел/план беше сите луѓе во Британија да бидат рамноправни и јапонците да имаат своја земја и да се нарекуваат јапонци,а не elevens.Намерата му беше успешна, а цената што ја плати беше скапа.
Лелуш Ламперуж vi Britannia.

Серијата не е препорачлива за деца помали од 15 години затоа што нема да ја сфатат, така да иако е анимирана сметам дека вреди да се погледне иако ти ме исмеваш.
Да, од тие серии е од Сонџоку, а исто така Сонџоку не е Сонџоку туку е Гоку, а син му е Гохан и е од Драгонбол. ;)

slb_bobo

Bad boy или онака кажано форумски хејтер.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Solstice

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако кажам дека ме врегаш со ова ке добијам казнен поен,затоа ке кажам дека освен Админка друга,,власт,,не прифакам :D
Бобо ти си РобинХут:rofl
А Карикуто ти си Интересантан

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo