Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Онлајн шопинг
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="KatnissE" data-source="post: 268449" data-attributes="member: 3661"><p>Јас имам купувано од aliexpress. Имам до сега направено 4 порачки, првата пристигна за месец ипол, втората за 3 недели, а последните 2 ми се направени во скоро време и ги очекувам за некоја недела... Постојат различни продавачи на странава и сите користат различни начини на испорака и баш затоа стигнуваат за различен временски период.</p><p>Немој да имаш превисоки очекувања за квалитетот на работите кои ги порачуваш бидејќи повеќето ги копираат работите на сликите (најчесто за облеката), односно ги кројат и шијат сами... Првиот пат порачав фустан, квалитетот на материјалот за тие пари не беше толку лош, но фустанот беше 10cm пократок од тоа што имаа наведено во описот... И пробав да стапам во контакт со продавачот бидејќи бев скептик заради тоа што прв пат порачував од странава, а имаше поминато 1 месец откако беше пратен фустанот и сеуште не беше стигнат... Џабе им пишав порака, ништо не ми вратија...</p><p>Додека пак вториот пат порачав сенки и продавачот ми пиша порака после неколку дена дека испораката ќе каснела и дека не биле тие криви, па заради тоа очекував дека треба да поминат најмалку 6 недели додека ми стигнат... Порачката ми стигна за 3 недели и бев многу пријатно изненадена бидејќи ми се појави дома неочекувано, а и квалитетот на сенките е неопислив, навистина се супер и ги користам многу често...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KatnissE, post: 268449, member: 3661"] Јас имам купувано од aliexpress. Имам до сега направено 4 порачки, првата пристигна за месец ипол, втората за 3 недели, а последните 2 ми се направени во скоро време и ги очекувам за некоја недела... Постојат различни продавачи на странава и сите користат различни начини на испорака и баш затоа стигнуваат за различен временски период. Немој да имаш превисоки очекувања за квалитетот на работите кои ги порачуваш бидејќи повеќето ги копираат работите на сликите (најчесто за облеката), односно ги кројат и шијат сами... Првиот пат порачав фустан, квалитетот на материјалот за тие пари не беше толку лош, но фустанот беше 10cm пократок од тоа што имаа наведено во описот... И пробав да стапам во контакт со продавачот бидејќи бев скептик заради тоа што прв пат порачував од странава, а имаше поминато 1 месец откако беше пратен фустанот и сеуште не беше стигнат... Џабе им пишав порака, ништо не ми вратија... Додека пак вториот пат порачав сенки и продавачот ми пиша порака после неколку дена дека испораката ќе каснела и дека не биле тие криви, па заради тоа очекував дека треба да поминат најмалку 6 недели додека ми стигнат... Порачката ми стигна за 3 недели и бев многу пријатно изненадена бидејќи ми се појави дома неочекувано, а и квалитетот на сенките е неопислив, навистина се супер и ги користам многу често... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Онлајн шопинг
На врв
Bottom