Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BioTrpe" data-source="post: 334869" data-attributes="member: 6419"><p>Затоа што постојат болни идиоти кои што си лечат комплекси врз нив. Минатата недела во населба Аеродром беа отруени девет улични мачки, пред неколку месеци беа отруени улични мачки во ново лисиче. Мало ти пиша дека во двор ни беа отруени четири мачиња. Мачорот кој го чуваме дома ни го снема два дена и се врати со скршени нозе, откорнати нокти и со исечени мустакчиња, очигледно беше дека некој се изживљавал...</p><p>Моментално чуваме маче со едно око, другото око не испаднало само од себе, чуваме куче кое што го најдовме прегладнето и со повредена нога... сме виделе се и сешто. </p><p>Кога умоболниот човек ке си ја промени свеста и кога нема да биде закана за животните, тогаш и ние нема да ги прибираме дома.</p><p>Ние купуваме месо за животните затоа што тој умоболниот го осакатил животното и не може да лови... што не е јасно?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BioTrpe, post: 334869, member: 6419"] Затоа што постојат болни идиоти кои што си лечат комплекси врз нив. Минатата недела во населба Аеродром беа отруени девет улични мачки, пред неколку месеци беа отруени улични мачки во ново лисиче. Мало ти пиша дека во двор ни беа отруени четири мачиња. Мачорот кој го чуваме дома ни го снема два дена и се врати со скршени нозе, откорнати нокти и со исечени мустакчиња, очигледно беше дека некој се изживљавал... Моментално чуваме маче со едно око, другото око не испаднало само од себе, чуваме куче кое што го најдовме прегладнето и со повредена нога... сме виделе се и сешто. Кога умоболниот човек ке си ја промени свеста и кога нема да биде закана за животните, тогаш и ние нема да ги прибираме дома. Ние купуваме месо за животните затоа што тој умоболниот го осакатил животното и не може да лови... што не е јасно? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
На врв
Bottom