Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 334861" data-attributes="member: 1867"><p>Болните мачиња не можат да си најдат храна, моментално зависат од тоа што јас им го давам, а бидејки ние дома не јадеме месо, јас не можам да им давам остатоци, туку одам и им купувам и готвам специјално за нив. КОга мачињата оздравуваат и кога се спремни сами да се борат за живот, јас ги пуштам сами да си се снаоѓаат, до сега само еден мачор остана зависен од мене иако е возрасен и здрав, но е многу истрауматизиран бидејки преживеа се и сешто и не сака да излезе од двор, а во нашиот двор не шетаат ниту пилиња, ниту глувци ниту пак пливаат риби.</p><p>Исто така предходниот месец четири мачки од кои што две беа совршени здрави и способни сами да се хранат и две мали маченца кои што едвај и да јадеа тврда храна, ми беа отруени во дворот и сега ме прашуваш зошто им се мешам во природата?</p><p>Секогаш кога ке ги оставам сами да се снајдат, постои можност некој бесчувствителен идиот да им подметне храна со отров.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 334861, member: 1867"] Болните мачиња не можат да си најдат храна, моментално зависат од тоа што јас им го давам, а бидејки ние дома не јадеме месо, јас не можам да им давам остатоци, туку одам и им купувам и готвам специјално за нив. КОга мачињата оздравуваат и кога се спремни сами да се борат за живот, јас ги пуштам сами да си се снаоѓаат, до сега само еден мачор остана зависен од мене иако е возрасен и здрав, но е многу истрауматизиран бидејки преживеа се и сешто и не сака да излезе од двор, а во нашиот двор не шетаат ниту пилиња, ниту глувци ниту пак пливаат риби. Исто така предходниот месец четири мачки од кои што две беа совршени здрави и способни сами да се хранат и две мали маченца кои што едвај и да јадеа тврда храна, ми беа отруени во дворот и сега ме прашуваш зошто им се мешам во природата? Секогаш кога ке ги оставам сами да се снајдат, постои можност некој бесчувствителен идиот да им подметне храна со отров. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
На врв
Bottom