Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 334733" data-attributes="member: 1867"><p>Не си напорен со колумните, но зошто некој би бил напорен ако пишувал на некоја тема? Секогаш имаш можност да прескокнеш мислење.</p><p></p><p>И мене ми рекле дека сум секташка затоа што не јадам месо и тоа треба да придонесе да имам предрасуди кон сите омнивори што постојат?</p><p>Јас не навлегувам во причините на другите вегани, кажав и предходно дека многумина од нив се бидејки веганството стана тренд и според мене тоа е глупаво. Не оправдувам ни веганство под присила, оправдувам само кога личноста свесно ке го направат својот избор.</p><p>Иако сакам да сум различна и одсекогаш сум се тудела да бидам, не сум веган поради тоа, мене не само љубовта кон животните, туку и здравствените проблеми (мои и на мојот постар син) ме донесоа до тука и искрено се случува некогаш дури и да ми падне криво кога некој ке почне да ми се подсмева или да ми кажува дека сум проповедник, јеховин сведок или секташ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 334733, member: 1867"] Не си напорен со колумните, но зошто некој би бил напорен ако пишувал на некоја тема? Секогаш имаш можност да прескокнеш мислење. И мене ми рекле дека сум секташка затоа што не јадам месо и тоа треба да придонесе да имам предрасуди кон сите омнивори што постојат? Јас не навлегувам во причините на другите вегани, кажав и предходно дека многумина од нив се бидејки веганството стана тренд и според мене тоа е глупаво. Не оправдувам ни веганство под присила, оправдувам само кога личноста свесно ке го направат својот избор. Иако сакам да сум различна и одсекогаш сум се тудела да бидам, не сум веган поради тоа, мене не само љубовта кон животните, туку и здравствените проблеми (мои и на мојот постар син) ме донесоа до тука и искрено се случува некогаш дури и да ми падне криво кога некој ке почне да ми се подсмева или да ми кажува дека сум проповедник, јеховин сведок или секташ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Омнивори vs. Хербивори
На врв
Bottom