Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 93218" data-attributes="member: 264"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Знаеш како е кога не можеш да заспиеш? Кога лежиш на перница мокра од солзи? По некоја ќе се лизне и до усните, чисто да не заборавиш дека е солена. Кога сите ти велат дека знаат како се чувствуваш, а никогаш не биле повредени, оставени. Кога се бориш со себе да заборавиш, а не можеш затоа што сте поминале не денови и месеци, туку години заедно. Кога сè те потсеќа на неа, секоја песна, секој спот.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"> Ги гледаш видеата што ти ги објавувала на фејсбук и сите тие бакнежи и срца. Болно е кога ќе направиш грешка, а потоа се каеш. Малкумина знаат какво е тоа чувство. Уште поболно е да ја гледаш како е среќна и комуницира со друг на начинот на кој некогаш вие сте комуницирале. А знаеш што е најболно? Тоа што вели дека тој го нема нејзиното срце туку ти го имаш!!! </span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"> </span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Како се чувствуваш сега кога знаеш дека сум блиску и далеку во исто време?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Те боли?</span></span></p><p></span><span style="font-size: 12px"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Те гуши?</span></span></p><p></span><span style="font-size: 12px"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Не можеш да дишеш?</span></span></p><p></span><span style="font-size: 12px"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Ме проколнуваш?</span></span></p><p></span><span style="font-size: 12px"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Знам.</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Го поминав веќе еднаш сето тоа!</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Сега.</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Среќен ли си?</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Задоволен?</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Сакан?</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Живеам во секоја твоја клетва, во секоја непроспиена ноќ!</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Во секоја чаша виски ја има мојата насмевка.</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Секогаш кога ке се свртиш зад себе, по тебе оди мојата сенка!</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Со голема чанта, и високи штикли!</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Каква што отсекогаш ме сакаше!</span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Болно, нели?!</span></span></p><p></span><p style="text-align: left"> </p> <p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 93218, member: 264"] [LEFT][SIZE=3][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Знаеш како е кога не можеш да заспиеш? Кога лежиш на перница мокра од солзи? По некоја ќе се лизне и до усните, чисто да не заборавиш дека е солена. Кога сите ти велат дека знаат како се чувствуваш, а никогаш не биле повредени, оставени. Кога се бориш со себе да заборавиш, а не можеш затоа што сте поминале не денови и месеци, туку години заедно. Кога сè те потсеќа на неа, секоја песна, секој спот.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=lucida grande][COLOR=#000000] Ги гледаш видеата што ти ги објавувала на фејсбук и сите тие бакнежи и срца. Болно е кога ќе направиш грешка, а потоа се каеш. Малкумина знаат какво е тоа чувство. Уште поболно е да ја гледаш како е среќна и комуницира со друг на начинот на кој некогаш вие сте комуницирале. А знаеш што е најболно? Тоа што вели дека тој го нема нејзиното срце туку ти го имаш!!! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=lucida grande][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=lucida grande][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Како се чувствуваш сега кога знаеш дека сум блиску и далеку во исто време?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=3][LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Те боли?[/COLOR][/FONT][/LEFT][/SIZE] [SIZE=3][LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Те гуши?[/COLOR][/FONT][/LEFT][/SIZE] [SIZE=3][LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Не можеш да дишеш?[/COLOR][/FONT][/LEFT][/SIZE] [SIZE=3][LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Ме проколнуваш?[/COLOR][/FONT][/LEFT][/SIZE] [SIZE=3][LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Знам. Го поминав веќе еднаш сето тоа! Сега. Среќен ли си? Задоволен? Сакан? Живеам во секоја твоја клетва, во секоја непроспиена ноќ! Во секоја чаша виски ја има мојата насмевка. Секогаш кога ке се свртиш зад себе, по тебе оди мојата сенка! Со голема чанта, и високи штикли! Каква што отсекогаш ме сакаше! Болно, нели?![/COLOR][/FONT][/LEFT][/SIZE] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
На врв
Bottom