Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Iris*" data-source="post: 372581" data-attributes="member: 3868"><p>Rekli mi ljudi:" Za hrast se drzi!" Nepovredivih, jakih, razumnih. Drzi se onih koji seku kad izmere a mere precizno, jasno i tacno. Oni su stameni, da ne padnes, stabilni, da se njima stitis.</p><p>Ne mogu ja to, dobri moji savetnici! Lepim se za pruce vrbe, drzim se ranjenih a strasnih. Privlace me duse sa oziljcima, ljudi koji se ne libe da budu slabi a jaci su od svakog hrasta. </p><p>Drzim se za one koji znaju kako se place od sveg srca a sami se sebi najglasnije smeju. Manite me jakih, suplja su to stabla. Ko se nije nijednom lomio, ne zna ni tudzu tugu da razume.</p><p>Jelena Milenkovic- Ziveli prijatelji</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Iris*, post: 372581, member: 3868"] Rekli mi ljudi:" Za hrast se drzi!" Nepovredivih, jakih, razumnih. Drzi se onih koji seku kad izmere a mere precizno, jasno i tacno. Oni su stameni, da ne padnes, stabilni, da se njima stitis. Ne mogu ja to, dobri moji savetnici! Lepim se za pruce vrbe, drzim se ranjenih a strasnih. Privlace me duse sa oziljcima, ljudi koji se ne libe da budu slabi a jaci su od svakog hrasta. Drzim se za one koji znaju kako se place od sveg srca a sami se sebi najglasnije smeju. Manite me jakih, suplja su to stabla. Ko se nije nijednom lomio, ne zna ni tudzu tugu da razume. Jelena Milenkovic- Ziveli prijatelji [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
На врв
Bottom