Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Libra" data-source="post: 2315" data-attributes="member: 187"><p>Ако не беше темно и мрачно , немаше да можеме да ги видиме ѕвездите. И додека тие се прекрасни, наместо да уживаме во нивната магија, ние се жалиме на темнината.</p><p>Само оние кои го гледаат невидливото можат да го постигнат невозможното!</p><p>Сите гледаат низ туѓи прозорци, наместо да си го избришат сопствениот што станал сив од нечистотии.</p><p>Се има граница која е опасна ако се пречекори,зошто ако ја пречекориш нема веќе назад-Достоевски</p><p>Мажот нема да и биде пријател на некоја жена ако може да и биде љубовник. Оноре де Балзак</p><p>Ниту една жена не е толку скапа за да не може да се купи со искрена љубов, ниту толку евтина за да се продаде за грст лаги!!</p><p>The best things in life aren't things.</p><p>Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen. - Jordan</p><p>We stopped checkin for monsters under our bed when we realized they were inside us.</p><p>All a girl really wants for one guy to prove to her that they're not all the same. -Monroe</p><p>Tears are words waiting to be spoken. - Coelho</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Libra, post: 2315, member: 187"] Ако не беше темно и мрачно , немаше да можеме да ги видиме ѕвездите. И додека тие се прекрасни, наместо да уживаме во нивната магија, ние се жалиме на темнината. Само оние кои го гледаат невидливото можат да го постигнат невозможното! Сите гледаат низ туѓи прозорци, наместо да си го избришат сопствениот што станал сив од нечистотии. Се има граница која е опасна ако се пречекори,зошто ако ја пречекориш нема веќе назад-Достоевски Мажот нема да и биде пријател на некоја жена ако може да и биде љубовник. Оноре де Балзак Ниту една жена не е толку скапа за да не може да се купи со искрена љубов, ниту толку евтина за да се продаде за грст лаги!! The best things in life aren't things. Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen. - Jordan We stopped checkin for monsters under our bed when we realized they were inside us. All a girl really wants for one guy to prove to her that they're not all the same. -Monroe Tears are words waiting to be spoken. - Coelho [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени цитати (со наведен автор)
На врв
Bottom