Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Омилени филмови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 309292" data-attributes="member: 1548"><p>Чудно, не сум пишал на темава. Од толку гледани имам повеќе омилени, ама ќе ги поделам на омилени и на катастрофални.</p><p></p><p><strong>Омилени што ми се гледани повеќе од 2 пати и кои не би ми здосадиле никогаш</strong>:</p><p>1. The Godfather</p><p>2. Se7en</p><p>3. Usual Suspects</p><p>4. Planet of the Apes оригиналот</p><p>5. Memento</p><p>6. The Game</p><p>7. Lord of the Rings 1-3</p><p>8. Star Wars </p><p>9. Shawshank Redemption</p><p>10. Rain Man</p><p>11. Rear Window</p><p>12. North by Northwest</p><p>13. Vertigo</p><p>14. Psyho</p><p>15. Shining</p><p>16. The Thing</p><p>17. Maltese Falcon</p><p>18. Gone with the Wind</p><p>19. Once upon a time in America</p><p>20. Goodfellas</p><p>21. Munich</p><p>22. Die Hard само првиот дел</p><p>23. Fight Club</p><p>24. Sixth Sence</p><p>25. Rope</p><p>Има уште, 20-30.</p><p></p><p><strong>Филмови кои ми се омилени но сум ги гледал само еднаш</strong>:</p><p>1. Primal Fear</p><p>2. Star Trek исто сите</p><p>3. Indiana Jones</p><p>4. Casablanca</p><p>5. Once upon a time in the West</p><p>6. 3:10 to Yuma оригиналот</p><p>7. The Hobbit</p><p>8. Treasure of the Sierra Madre</p><p>9. Angels with Dirty Faces</p><p>10. The Machinist</p><p>11. Zodiac</p><p>12. The Prestige</p><p>13. Clockwork Orange</p><p>14. 12 angry men</p><p>15. A Few Good Men</p><p>16. Fugitive</p><p>И уште 15-20.</p><p></p><p><strong>Катастрофални, и не би ги гледал никогаш повеќе</strong>:</p><p>1. Blade</p><p>2. Dracula 2000</p><p>3. American Pie</p><p>4. Final Destination</p><p>5. Project X</p><p>6. Paranormal Activity</p><p>7. Titanic</p><p>8. From Dusk till Dawn</p><p>9. Сите филмови со Сегал, Ван Дам, Весли Снајпс и останатите тепачи.</p><p>Заборавив некои филмови знам, има уште, ќе ми текнат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 309292, member: 1548"] Чудно, не сум пишал на темава. Од толку гледани имам повеќе омилени, ама ќе ги поделам на омилени и на катастрофални. [B]Омилени што ми се гледани повеќе од 2 пати и кои не би ми здосадиле никогаш[/B]: 1. The Godfather 2. Se7en 3. Usual Suspects 4. Planet of the Apes оригиналот 5. Memento 6. The Game 7. Lord of the Rings 1-3 8. Star Wars 9. Shawshank Redemption 10. Rain Man 11. Rear Window 12. North by Northwest 13. Vertigo 14. Psyho 15. Shining 16. The Thing 17. Maltese Falcon 18. Gone with the Wind 19. Once upon a time in America 20. Goodfellas 21. Munich 22. Die Hard само првиот дел 23. Fight Club 24. Sixth Sence 25. Rope Има уште, 20-30. [B]Филмови кои ми се омилени но сум ги гледал само еднаш[/B]: 1. Primal Fear 2. Star Trek исто сите 3. Indiana Jones 4. Casablanca 5. Once upon a time in the West 6. 3:10 to Yuma оригиналот 7. The Hobbit 8. Treasure of the Sierra Madre 9. Angels with Dirty Faces 10. The Machinist 11. Zodiac 12. The Prestige 13. Clockwork Orange 14. 12 angry men 15. A Few Good Men 16. Fugitive И уште 15-20. [B]Катастрофални, и не би ги гледал никогаш повеќе[/B]: 1. Blade 2. Dracula 2000 3. American Pie 4. Final Destination 5. Project X 6. Paranormal Activity 7. Titanic 8. From Dusk till Dawn 9. Сите филмови со Сегал, Ван Дам, Весли Снајпс и останатите тепачи. Заборавив некои филмови знам, има уште, ќе ми текнат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Омилени филмови
На врв
Bottom