Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Омилени ликови од сериите (со кратка рецензија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 278876" data-attributes="member: 621"><p>Ерм... Gregory House.</p><p></p><p>Не знам дал е потребна рецензија за ликов. Најрационалниот суперлик којшто некој можел да го измисли. Плус приодот кон дијагностицирање кој го презентира е нешто што во пракса не се случува поради милиони протоколи што го прави уште поинтересен. Плус секогаш кажува по некоја корисна информација. И плус ги одбегнува средбите со пациентите. Има купишта информации кои можат да ти го прошират знаењето, не само од медицина туку и од многу други сфери затоа што Хаус смета дека добрите дијагностичари треба да знаат „наука“. Дури и самиот тој сакал да се запише на астрофизика, но некако станал m.d.</p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 9px">Го користи најдобриот сарказам кој некогаш сум го слушнал.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 278876, member: 621"] Ерм... Gregory House. Не знам дал е потребна рецензија за ликов. Најрационалниот суперлик којшто некој можел да го измисли. Плус приодот кон дијагностицирање кој го презентира е нешто што во пракса не се случува поради милиони протоколи што го прави уште поинтересен. Плус секогаш кажува по некоја корисна информација. И плус ги одбегнува средбите со пациентите. Има купишта информации кои можат да ти го прошират знаењето, не само од медицина туку и од многу други сфери затоа што Хаус смета дека добрите дијагностичари треба да знаат „наука“. Дури и самиот тој сакал да се запише на астрофизика, но некако станал m.d. [FONT=times new roman][SIZE=1]Го користи најдобриот сарказам кој некогаш сум го слушнал.[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Омилени ликови од сериите (со кратка рецензија)
На врв
Bottom