Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Омилена манекенка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Fashion.Lover" data-source="post: 313345" data-attributes="member: 5956"><p>Дауцен вреди да се спомене,само колку ми е криво што си замина од ВС</p><p>[ATTACH=full]23049[/ATTACH] </p><p>А оваа што е по Дауцен е Марцелина Сова,полска манекенка,за која пишав во темата „Што кога вашите родители не ја одобруваат вашата врска“,само таму не најавив која е и кога бев во САД се запознав со неа.</p><p>[ATTACH=full]23050[/ATTACH] </p><p>Нина Агдал,данска манекенка која се прослави со соработката за Sports Ilustrated Swimsuit Issue,за која многумина би се согласиле дека е совршено градена,но многумина велат дека мора да ослабе.</p><p>[ATTACH=full]23051[/ATTACH] </p><p>[ATTACH=full]23052[/ATTACH] </p><p>[ATTACH=full]23053[/ATTACH] </p><p>Синтија Дикер,бразилска манекенка исто како и Нина Агдал е прославена по Sports Ilustrated Swimsuit Issue,и е најплатената црвенокоса манекенка на денешницата</p><p>[ATTACH=full]23054[/ATTACH] </p><p>Ана Беатриз Барош,прекрасна бразилска манекенка,која требаше да биде ангел на ВС како Адријана и Алесандра,зашто тие го држат рекордот,ама како и да е успешна си е.</p><p>[ATTACH=full]23055[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fashion.Lover, post: 313345, member: 5956"] Дауцен вреди да се спомене,само колку ми е криво што си замина од ВС [ATTACH=full]23049[/ATTACH] А оваа што е по Дауцен е Марцелина Сова,полска манекенка,за која пишав во темата „Што кога вашите родители не ја одобруваат вашата врска“,само таму не најавив која е и кога бев во САД се запознав со неа. [ATTACH=full]23050[/ATTACH] Нина Агдал,данска манекенка која се прослави со соработката за Sports Ilustrated Swimsuit Issue,за која многумина би се согласиле дека е совршено градена,но многумина велат дека мора да ослабе. [ATTACH=full]23051[/ATTACH] [ATTACH=full]23052[/ATTACH] [ATTACH=full]23053[/ATTACH] Синтија Дикер,бразилска манекенка исто како и Нина Агдал е прославена по Sports Ilustrated Swimsuit Issue,и е најплатената црвенокоса манекенка на денешницата [ATTACH=full]23054[/ATTACH] Ана Беатриз Барош,прекрасна бразилска манекенка,која требаше да биде ангел на ВС како Адријана и Алесандра,зашто тие го држат рекордот,ама како и да е успешна си е. [ATTACH=full]23055[/ATTACH] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Омилена манекенка
На врв
Bottom