Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Од што имате фобија?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ѕид на плачот" data-source="post: 364547" data-attributes="member: 7127"><p>Од затворен простор и темно. И ред други ствари, али од ова највеќе, последна случка ми се случила пред три дена, во веро, отидов во WC, премногу ми беше просторот тесен, визуелно ми се смалил, сум почувствувала како се смалува, почнав да паничам, а само што сум влегла, а страшно ми се мочкаше значи... Врата затворив нели, само неколку пати го завртев она... Тука ја напрајв првата грешка, зашто го завртев, не требаше, боље така да го остаев да се почувствувам слободно... Се испотив премногу, лице, раце, дланки тоа беше урнебесно коа излегов од Вецето, као којзнае внатре шо да сум правела, една девојка толку чудно ме гледаше... Што не знам шо помислила во себе, и искрено неќам ни да знам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ѕид на плачот, post: 364547, member: 7127"] Од затворен простор и темно. И ред други ствари, али од ова највеќе, последна случка ми се случила пред три дена, во веро, отидов во WC, премногу ми беше просторот тесен, визуелно ми се смалил, сум почувствувала како се смалува, почнав да паничам, а само што сум влегла, а страшно ми се мочкаше значи... Врата затворив нели, само неколку пати го завртев она... Тука ја напрајв првата грешка, зашто го завртев, не требаше, боље така да го остаев да се почувствувам слободно... Се испотив премногу, лице, раце, дланки тоа беше урнебесно коа излегов од Вецето, као којзнае внатре шо да сум правела, една девојка толку чудно ме гледаше... Што не знам шо помислила во себе, и искрено неќам ни да знам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Од што имате фобија?
На врв
Bottom