Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ѕвездичка" data-source="post: 354941" data-attributes="member: 6688"><p>Татко ми е еден од најважните личности во мојот живот. Уште како мала ме учел што е правилно, што не е и како треба да реагирам и постапам во одредена ситуација. Не би рекла дека односот татко-ќерка се губи кога девојката влегува во пубертет. Мене односот ми е ист. На татко ми можам се да му кажам, исто како на другар. </p><p>Нема старомодни размислувања, современо гледа на работите, знае дека во животот не е се онака како што сакаме и замислуваме. Ме учел да не се откажувам и секогаш да ја зграпчувам добрата прилика. Благодарна сум за се што прави за мене, зошто има доверба во мене и знае дека нема да го разочарам. Би сакала еден ден да му ја остварам најголемата желба. </p><p>Мислам дека овој однос е важен за формирање на личноста кај девојката, зошто мора да има пример кој ќе го следи. Многу ми е жал за сите што не стојат во добар однос со нивиот татко, а уште повеќе за тие што го изгубиле.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ѕвездичка, post: 354941, member: 6688"] Татко ми е еден од најважните личности во мојот живот. Уште како мала ме учел што е правилно, што не е и како треба да реагирам и постапам во одредена ситуација. Не би рекла дека односот татко-ќерка се губи кога девојката влегува во пубертет. Мене односот ми е ист. На татко ми можам се да му кажам, исто како на другар. Нема старомодни размислувања, современо гледа на работите, знае дека во животот не е се онака како што сакаме и замислуваме. Ме учел да не се откажувам и секогаш да ја зграпчувам добрата прилика. Благодарна сум за се што прави за мене, зошто има доверба во мене и знае дека нема да го разочарам. Би сакала еден ден да му ја остварам најголемата желба. Мислам дека овој однос е важен за формирање на личноста кај девојката, зошто мора да има пример кој ќе го следи. Многу ми е жал за сите што не стојат во добар однос со нивиот татко, а уште повеќе за тие што го изгубиле. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
На врв
Bottom