Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 250860" data-attributes="member: 2082"><p>Мојот татко иако од самото мое раѓање бил присутен, јас никогаш не сум го почувствувала тоа.</p><p>Тој никогаш не влегол во својата улога на родител, ниту пак јас сум имала прилика да го имам тој однос татко-ќерка.</p><p>Тие односи сосема оладија уште пред 3години, моментално немам никаков контакт, што е негов избор на некој начин.А после се` и мој.</p><p>Можеби сум среќна што воопшто ја имам таа личност во животот зошто многумина никогаш не го почувствувале тоа, но јас со сопствена волја бирам воопшто да го немам, не ја сакам неговата близина.Тој не го заслужил моето внимание, мојата љубов, почит..татко ми е да, ама само на обичен лист хартија и ништо друго.</p><p>Вистинскиот родител се покажува на дела, а јас никогаш не го увидов и не го почувствував тоа од негова страна.</p><p>Болно ми е признавам, но никогаш не би го сменила своето мислење или би го променила својот избор во животов.Јас избрав живот без него зошто после тоа јас почувствував што значи да живееш.</p><p>Никогаш нема да зажалам, иако знам дека ќе ми фали во животов, не како личност туку како име, ќе фали да биде дел од сите мои радосни случувања во животов, ќе фали да ја даде мојата рака, ќе фали да го крене во раце внучето..</p><p>Ама реалноста е таа, се` ќе помине на овој или на оној начин.Мајка ми ми е столбот во животот, се` ќе пребродиме заедно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 250860, member: 2082"] Мојот татко иако од самото мое раѓање бил присутен, јас никогаш не сум го почувствувала тоа. Тој никогаш не влегол во својата улога на родител, ниту пак јас сум имала прилика да го имам тој однос татко-ќерка. Тие односи сосема оладија уште пред 3години, моментално немам никаков контакт, што е негов избор на некој начин.А после се` и мој. Можеби сум среќна што воопшто ја имам таа личност во животот зошто многумина никогаш не го почувствувале тоа, но јас со сопствена волја бирам воопшто да го немам, не ја сакам неговата близина.Тој не го заслужил моето внимание, мојата љубов, почит..татко ми е да, ама само на обичен лист хартија и ништо друго. Вистинскиот родител се покажува на дела, а јас никогаш не го увидов и не го почувствував тоа од негова страна. Болно ми е признавам, но никогаш не би го сменила своето мислење или би го променила својот избор во животов.Јас избрав живот без него зошто после тоа јас почувствував што значи да живееш. Никогаш нема да зажалам, иако знам дека ќе ми фали во животов, не како личност туку како име, ќе фали да биде дел од сите мои радосни случувања во животов, ќе фали да ја даде мојата рака, ќе фали да го крене во раце внучето.. Ама реалноста е таа, се` ќе помине на овој или на оној начин.Мајка ми ми е столбот во животот, се` ќе пребродиме заедно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
На врв
Bottom