Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Ноќен живот - порано и сега
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 217408" data-attributes="member: 1768"><p>Се плашам дека на темава многу нема да се развие дискусија, бидејќи популацијава на форумов е од помлади членови па не верувам дека сите се сеќаваат на убавиот ноќен живот порано. Сепак има некои повозрасни, па сакам да се фокусираме врз нешто.</p><p></p><p>Што мислите? Дали ноќниот живот умира? Дали младинава престанува да знае што е ноќно уживање и лудување до утринските часови?</p><p></p><p>Не знам дали е до тоа што веќе стареам, или е до тоа што ме стигнува она „смена на генерации“, па оваа нова генерација има нова формула за ноќен живот, ама мене ова не ми се допаѓа.</p><p>Веќе умира пополека оној филинг дека одиш во дискотека за да играш. Застануваш и се тресеш во место. Музиката ти го налага тоа. само 30% од местата пуштаат добра музика, останатите 70% се турбо-фолк.</p><p>Тоа е моето мислење, можеби грешам, незнам.</p><p>Вие?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 217408, member: 1768"] Се плашам дека на темава многу нема да се развие дискусија, бидејќи популацијава на форумов е од помлади членови па не верувам дека сите се сеќаваат на убавиот ноќен живот порано. Сепак има некои повозрасни, па сакам да се фокусираме врз нешто. Што мислите? Дали ноќниот живот умира? Дали младинава престанува да знае што е ноќно уживање и лудување до утринските часови? Не знам дали е до тоа што веќе стареам, или е до тоа што ме стигнува она „смена на генерации“, па оваа нова генерација има нова формула за ноќен живот, ама мене ова не ми се допаѓа. Веќе умира пополека оној филинг дека одиш во дискотека за да играш. Застануваш и се тресеш во место. Музиката ти го налага тоа. само 30% од местата пуштаат добра музика, останатите 70% се турбо-фолк. Тоа е моето мислење, можеби грешам, незнам. Вие? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Ноќен живот - порано и сега
На врв
Bottom