Тешко дека се стандард. Кецот не се сеќавам како беше, ама двојката беше предобра, 3-ката го сменија Кевин и не е тоа што беше, и 4-ката исто. 5-ката го немам гледано ама сигурен сум дека си нема врска.Home alone 5 (2012)
ептен е добар филмот
стандард како и секој др дел
Тешко дека се стандард. Кецот не се сеќавам како беше, ама двојката беше предобра, 3-ката го сменија Кевин и не е тоа што беше, и 4-ката исто. 5-ката го немам гледано ама сигурен сум дека си нема врска.
Тешко дека се стандард. Кецот не се сеќавам како беше, ама двојката беше предобра, 3-ката го сменија Кевин и не е тоа што беше, и 4-ката исто. 5-ката го немам гледано ама сигурен сум дека си нема врска.
Само што ја изгледав 5-ката и може да се каже дека е тука некаде како 4-ката. Ништо посебно, 1 саат досаден, 20 мин смеење. Му давам 4/10. Scrooged ми делува познато, добра оцена има на ИМДБ, па ќе го оставам за Нова Година или БожиќМене кецот ми е најлегендарен, двојката речиси еднаков, тројката океј, четворката тапа, а петката уште ја немам гледано и ќе ја погледнам во наредните 2 недели.
Има еден од 80-ите со Бил Муреј, се вика Scrooged, вреди да се погледне.
Не викам дека нема да порасне детето, нормално е тоа. Ама ако сакале да направат 3-ти дел требало одма по 2-ката да го направат 1993, а не да чекаат 5 години. За една година Кевин (Меколи Калкин) не може многу да се промени.па ќе го сменат Кевин, ами постар и од нас е сега
добар е 5 дел, гледај го...мене ми беше интересен...