Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Новогодишна ноќ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 272428" data-attributes="member: 896"><p>Првиот пат кога славев со друштво ми беше најзабавната вечер во животот, колку што се смеев таа вечер се немав смеено до тогаш. Секоја година после тоа се помалку и помалку ми беше интересна идејата за славење на Нова Година. <em>Меѓутоа</em>, секоја година после тоа сум имал барем време да се договорам, да направам планови. Во средно пред, неделата пред Нова Година се знае зошто се оди - да се дружиш. </p><p></p><p>Оваа година го почнав првиот семестар и сеуште се привикнувам на преминувањето од средно на факултет. Нареднава недела ми е втора колоквиумска недела, имам и неколку семинарски за бранење, па не сум нашол време да се договорам - а веројатно нема ни да најдам (заедно со сите пријатели/пријателки бидејќи помалку или повеќе поминуваат низ истото). </p><p></p><p>Одозгора на тоа дента пред Нова Година истотака бранам семинарска. Ај што не ми се слави - не ми се слави, веројатно големо влијание врз тоа имаат обврскиве, може ќе помине сабајлето на 31ви, па ќе биде се како што треба вечерта.... <em>Ама</em> не сум ни стигнал да направам било какви договори. Така да немам планови, не знам. </p><p></p><p>Ќе шетам низ Скопје и ќе славам со <strong>СИТЕ</strong>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 272428, member: 896"] Првиот пат кога славев со друштво ми беше најзабавната вечер во животот, колку што се смеев таа вечер се немав смеено до тогаш. Секоја година после тоа се помалку и помалку ми беше интересна идејата за славење на Нова Година. [I]Меѓутоа[/I], секоја година после тоа сум имал барем време да се договорам, да направам планови. Во средно пред, неделата пред Нова Година се знае зошто се оди - да се дружиш. Оваа година го почнав првиот семестар и сеуште се привикнувам на преминувањето од средно на факултет. Нареднава недела ми е втора колоквиумска недела, имам и неколку семинарски за бранење, па не сум нашол време да се договорам - а веројатно нема ни да најдам (заедно со сите пријатели/пријателки бидејќи помалку или повеќе поминуваат низ истото). Одозгора на тоа дента пред Нова Година истотака бранам семинарска. Ај што не ми се слави - не ми се слави, веројатно големо влијание врз тоа имаат обврскиве, може ќе помине сабајлето на 31ви, па ќе биде се како што треба вечерта.... [I]Ама[/I] не сум ни стигнал да направам било какви договори. Така да немам планови, не знам. Ќе шетам низ Скопје и ќе славам со [B]СИТЕ[/B]. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Новогодишна ноќ
На врв
Bottom