Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Никогаш не вели никогаш - Абортус
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saturnia" data-source="post: 145232" data-attributes="member: 1808"><p>Наведов само неколку начини на контрацепција кои се побезболни и подостапни, не значи дека се само тие. Ако некоја девојка навистина сака, таа МОЖЕ да се заштити. Не го осудувам луѓето кои досега абортирале, ниту ги сметам за убијци. Но, по се ми се чини дека многу девојки си спијат на тоа уше дека што и да се случи имаат излез и алтернатива. Мене повеќе ме плашат последиците по абортусот, и не зборувам за озборувањата и кривите погледи, туку за сите оштетувања со кои може да се здобие матката па кога ќе се сака дете од љубов, да не може да се добие.. потоа можната смрт поради крварење и разните инфекции. Не гледам на абортусот како на убиство, воопшто. Само го сметам за штетен.</p><p>И те молам објаснија твојата поента на болдираната реченица ако не е проблем. Ми се причини навредлива и упатена кон мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saturnia, post: 145232, member: 1808"] Наведов само неколку начини на контрацепција кои се побезболни и подостапни, не значи дека се само тие. Ако некоја девојка навистина сака, таа МОЖЕ да се заштити. Не го осудувам луѓето кои досега абортирале, ниту ги сметам за убијци. Но, по се ми се чини дека многу девојки си спијат на тоа уше дека што и да се случи имаат излез и алтернатива. Мене повеќе ме плашат последиците по абортусот, и не зборувам за озборувањата и кривите погледи, туку за сите оштетувања со кои може да се здобие матката па кога ќе се сака дете од љубов, да не може да се добие.. потоа можната смрт поради крварење и разните инфекции. Не гледам на абортусот како на убиство, воопшто. Само го сметам за штетен. И те молам објаснија твојата поента на болдираната реченица ако не е проблем. Ми се причини навредлива и упатена кон мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Никогаш не вели никогаш - Абортус
На врв
Bottom