Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Никогаш не вели никогаш - Абортус
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 143625" data-attributes="member: 193"><p>Единствено признавам абортус само ако девојката е силувана.За се друго е потребно внимание од две страни.</p><p></p><p>Знаете, мене татко ми од секогаш ми викал дека со пиштол и со пенис не се игра.И навистина е така.Играј си со пиштол слободно, па пиши колку време ќе си жив или колку време ќе живееш под закани.</p><p>Играј си и со пенисот.Јас играв и за малку ќе се поебев.Мал број тужби окркав за да на крај со споразум го решиме проблемот.Јас си знам колку пари сум платил за тој еден скапан упорен сперматозоид.</p><p>Tips & Hints против бременост:</p><p>Немој да бидете под дејство на алкохол.</p><p>Немој да бидете под дејство на наркотични средства особено кокаин (од искуство)</p><p>Користете кондоми.Ако не сте сигурни користете и женски кондоми.</p><p>Контрацептивни таблетки.</p><p>Немојте да имате однос во плодни денови.</p><p>Не помислувајте дека кондомот не може да пукне и дека можеш да ејакулираш во кондом без кондомот да се дупне.</p><p></p><p>Е вака си ги скратувате сите можни проблеми, дилеми, разговори околу тие некои посрани права на избор или што ти се не.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 143625, member: 193"] Единствено признавам абортус само ако девојката е силувана.За се друго е потребно внимание од две страни. Знаете, мене татко ми од секогаш ми викал дека со пиштол и со пенис не се игра.И навистина е така.Играј си со пиштол слободно, па пиши колку време ќе си жив или колку време ќе живееш под закани. Играј си и со пенисот.Јас играв и за малку ќе се поебев.Мал број тужби окркав за да на крај со споразум го решиме проблемот.Јас си знам колку пари сум платил за тој еден скапан упорен сперматозоид. Tips & Hints против бременост: Немој да бидете под дејство на алкохол. Немој да бидете под дејство на наркотични средства особено кокаин (од искуство) Користете кондоми.Ако не сте сигурни користете и женски кондоми. Контрацептивни таблетки. Немојте да имате однос во плодни денови. Не помислувајте дека кондомот не може да пукне и дека можеш да ејакулираш во кондом без кондомот да се дупне. Е вака си ги скратувате сите можни проблеми, дилеми, разговори околу тие некои посрани права на избор или што ти се не. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Никогаш не вели никогаш - Абортус
На врв
Bottom