Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Дом
Ненајавени гости
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 142198" data-attributes="member: 1256"><p>Изгледа само на мене не ми сметав ненајавени гости. Додуше мене од тија гости другари ми доваѓав само. Мене ми досадно и ете га ѕвони ѕвонче, кт орваташ гледаш другар. Ауууу, одма се прави кафенце, збори се за девојке, туго туго. Ми меѓу нас смо си научиле па и да не ни е много средено уживамо си. Ако треба од спање стану и за њим увек отворени врата, кт сакав можев да дојдев. Едино ме нервирав на брата ми другарке, много су за нигде. Ја седну на компјутер они ми се нацртав до мене и гледав што работу, и после 10 минута "Бокиии, ај пушти не нас малце на компјутер" и ја што да праву пушту ги и тој малце ги трае 2-3 сата, а ја за тој време лупам главу од ѕид.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 142198, member: 1256"] Изгледа само на мене не ми сметав ненајавени гости. Додуше мене од тија гости другари ми доваѓав само. Мене ми досадно и ете га ѕвони ѕвонче, кт орваташ гледаш другар. Ауууу, одма се прави кафенце, збори се за девојке, туго туго. Ми меѓу нас смо си научиле па и да не ни е много средено уживамо си. Ако треба од спање стану и за њим увек отворени врата, кт сакав можев да дојдев. Едино ме нервирав на брата ми другарке, много су за нигде. Ја седну на компјутер они ми се нацртав до мене и гледав што работу, и после 10 минута "Бокиии, ај пушти не нас малце на компјутер" и ја што да праву пушту ги и тој малце ги трае 2-3 сата, а ја за тој време лупам главу од ѕид. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Дом
Ненајавени гости
На врв
Bottom