Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Немам што да облечам!?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 238738" data-attributes="member: 437"><p>Не ги оправдувам ваквите фрази но не ги критикувам исто . Не дека се нема што да се облече во буквална смисла, но што има лошо во тоа некоја девојка да сака да изгледа совршено и ете да се чувствува така поради тоа? Сега секако не зборувам за трескањето од земја и плачењето со саати како реакција, туку од сосема друг агол. Тоа е исто како да критикуваш некој што оди во теретана секој ден затоа што сака да изгледа и да се чувствува убаво во своја кожа. Само да не преминува во екстреми.</p><p>Да, знам да го помислам често тоа но не поради тоа што немам што да облечам туку зошто ете, тоа што го имам во моментот да не ми текне како да го комбинирам. Реално далеку побитно ми е да изгледам чисто и уредно, отколку тоа дали лакот за нокти ми е до нијанса погоден со блузата или дали истите фармерки сум ги носела и преку ден и навечер, но тоа не значи дека не водам грижа за тоа до одредени граници а не до занес - потрес ниво. Да, сакам да изгледам различно но тоа се постигнува со различна комбинација на облека, фризура или нијанси на шминка. Ако сум ја носела маичката со пуштена, виткана коса и ланче следниот пат ќе ја соберам во кок и ќе ставам само обетки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 238738, member: 437"] Не ги оправдувам ваквите фрази но не ги критикувам исто . Не дека се нема што да се облече во буквална смисла, но што има лошо во тоа некоја девојка да сака да изгледа совршено и ете да се чувствува така поради тоа? Сега секако не зборувам за трескањето од земја и плачењето со саати како реакција, туку од сосема друг агол. Тоа е исто како да критикуваш некој што оди во теретана секој ден затоа што сака да изгледа и да се чувствува убаво во своја кожа. Само да не преминува во екстреми. Да, знам да го помислам често тоа но не поради тоа што немам што да облечам туку зошто ете, тоа што го имам во моментот да не ми текне како да го комбинирам. Реално далеку побитно ми е да изгледам чисто и уредно, отколку тоа дали лакот за нокти ми е до нијанса погоден со блузата или дали истите фармерки сум ги носела и преку ден и навечер, но тоа не значи дека не водам грижа за тоа до одредени граници а не до занес - потрес ниво. Да, сакам да изгледам различно но тоа се постигнува со различна комбинација на облека, фризура или нијанси на шминка. Ако сум ја носела маичката со пуштена, виткана коса и ланче следниот пат ќе ја соберам во кок и ќе ставам само обетки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Немам што да облечам!?
На врв
Bottom