100 % даНе ми одговори погоре околу докажувањето и одиме со пост врз пост вртејќи се во круг,но ќе одам со друго прашање.
Ти би изневерила доколку би имала дооообра прилика,причина,како ли беше?
100 % даНе ми одговори погоре околу докажувањето и одиме со пост врз пост вртејќи се во круг,но ќе одам со друго прашање.
Ти би изневерила доколку би имала дооообра прилика,причина,како ли беше?
Значи ти си убава жена ах Оридеја Орхидеја.100 % да
Не и фали ништо на таа половина дома,таа веке е моја,осознаена,искористена во сите можни ситуации,а ако дојде подобра прилика и услови за никој да не види и не слушне ништо,идеме во неморал.Значи ти си убава жена ах Оридеја Орхидеја.
А што и фали на твојата половина дома,што би било подобра прилика од тоа веќе што го имаш?
Јас сум секогаш да се има договор со партнерот.Не и фали ништо на таа половина дома,таа веке е моја,осознаена,искористена во сите можни ситуации,а ако дојде подобра прилика и услови за никој да не види и не слушне ништо,идеме во неморал.
Со еден дел се согласувам,а како старомодна баба со другиот дел не.Јас сум секогаш да се има договор со партнерот.
Знам луѓе на кои не им смета ако партнерот бил со друга личност. Се е на принцип на договор. Па тоа е една врска - договор. Заеднички.
Работење зад грб на оној што велите дека го љубите е глупост.
Го правите него глуп, а вие докажувате дека одите и си го трошите времето со глупак.
Не знам што испаѓате вие после ова...
Не така.
Договор за неверство нема,работење позади грб нема,има само насластување кратко за своја душа.Глупаци на секој чекор.Јас сум секогаш да се има договор со партнерот.
Знам луѓе на кои не им смета ако партнерот бил со друга личност. Се е на принцип на договор. Па тоа е една врска - договор. Заеднички.
Работење зад грб на оној што велите дека го љубите е глупост.
Го правите него глуп, а вие докажувате дека одите и си го трошите времето со глупак.
Не знам што испаѓате вие после ова...
Не така.
Кога имаш потреба од друг, забораваш на тој до тебе и завршена работа. Тогаш немаш неверство. Се е тамамСо еден дел се согласувам,а како старомодна баба со другиот дел не.
А зошто тоа да одам со некого кога имам потреба од друг?
Што ќе ме држи до ,,сталниот,, ?
Деца,куќа,што ќе речат комшиите...?
Договор за љубов имаш, не за неверство.Договор за неверство нема,работење позади грб нема,има само насластување кратко за своја душа.Глупаци на секој чекор.
Каква тајна какви бакрачи,страст е тука,а кој договор е долгорочен?Кога имаш потреба од друг, забораваш на тој до тебе и завршена работа. Тогаш немаш неверство. Се е тамам
Договор за љубов имаш, не за неверство.
Некои ги пали самата тајна што изневериле, сум среќавал такви девојки...
Малку сме, ама секакви не има по светот нели
Ништо не разбрав.Како тоа го забораваш?Кога имаш потреба од друг, забораваш на тој до тебе и завршена работа. Тогаш немаш неверство. Се е тамам
Договор за љубов имаш, не за неверство.
Некои ги пали самата тајна што изневериле, сум среќавал такви девојки...
Малку сме, ама секакви не има по светот нели
Ок, ако имаш страст - задоволи гоКаква тајна какви бакрачи,страст е тука,а кој договор е долгорочен?