Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
На шопинг - сами или во друштво?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 59519" data-attributes="member: 896"><p>Сам одам кога сум нерасположен или излегувам од дома затоа што едноставно морам или ми е досадно - па со слушалките и низ ГТЦ, Рамстор, Соравиа шетам, пробувам, завршувам.</p><p></p><p>Ако не одам сам - одам со една пријателка. Преферирам да одам со неа и само со неа зошто околу неа се чувствувам многу опуштено. Одозгора на тоа искрена е кога ќе и побарам мислење, не се жали постојано за времето, дали и е топло или ладно. Не кука дека ја болат нозете или дека е гладна/жедна. Кога ќе се договориме да одиме спремни сме и двајцата на тоа дека може ќе ни одземе многу време. Има смисла на хумор, знае да се забавува, знае да помогне и е една од оние пријатели со кои можам да зборувам подолго време без незгодни паузи, без да ќутиме и двајцата и да гледаме наоколу. </p><p></p><p>Истото и јас го правам за неа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 59519, member: 896"] Сам одам кога сум нерасположен или излегувам од дома затоа што едноставно морам или ми е досадно - па со слушалките и низ ГТЦ, Рамстор, Соравиа шетам, пробувам, завршувам. Ако не одам сам - одам со една пријателка. Преферирам да одам со неа и само со неа зошто околу неа се чувствувам многу опуштено. Одозгора на тоа искрена е кога ќе и побарам мислење, не се жали постојано за времето, дали и е топло или ладно. Не кука дека ја болат нозете или дека е гладна/жедна. Кога ќе се договориме да одиме спремни сме и двајцата на тоа дека може ќе ни одземе многу време. Има смисла на хумор, знае да се забавува, знае да помогне и е една од оние пријатели со кои можам да зборувам подолго време без незгодни паузи, без да ќутиме и двајцата и да гледаме наоколу. Истото и јас го правам за неа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
На шопинг - сами или во друштво?
На врв
Bottom