Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
На која песна ѝ го знаете цел текст напамет?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 319304" data-attributes="member: 2887"><p>[MEDIA=youtube]qzWkNbR6E_M[/MEDIA]</p><p></p><p>Kanjon Drine je ispred nas</p><p>Stopamo Mufa, Kiki i ja</p><p>Snijeg se topi, cesta je prazna</p><p>Stao nam je stari kamiondzija</p><p></p><p>Planine, gole vrletne lomile nam put</p><p>Gazda je vozio vidno neraspoložen</p><p>Više tužan no ljut</p><p></p><p>Smanjuje brzinu, pripaljuje cigaru</p><p>U mraku mu svijetle oči</p><p>Gazda tihim glasom reće</p><p>Neće ovo, djeco, na dobro poći</p><p></p><p>Jer sve ide unatrag</p><p>Živimo u plemenima ko Apachi</p><p>A gdje ćemo, djeco, ja i vi</p><p>Nama srce kuca za sve njih</p><p></p><p>Probudi me, ovo je neki ružan san</p><p>Što manje, dijete, znaš, to si manje nesretan</p><p></p><p>Planine, gole vrletne lomile nam put</p><p>Gazda je vozio vidno neraspoložen</p><p>Više tužan no ljut</p><p></p><p>Hadžije su sebi podijelili rejone</p><p>Djecu evakuisu avionima</p><p>Ja se osjećam nezgodno</p><p>Kao zebra na Brionima</p><p></p><p>Jer vama će, djeco, biti najljepše</p><p>Jer vi ste navikli rano u krevet</p><p>Uskoro ćemo svi mi</p><p>Imati izlazak samo do devet</p><p></p><p>Probudi me, ovo je neki ružan san</p><p>Što manje, dijete, znaš, to si manje nesretan</p><p></p><p>Kanjon Drine je iza nas</p><p>Ispred nas je ravna Romanija</p><p>Snijeg se topi, ništa neće</p><p>Zaustaviti dolazak novog proljeća</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 319304, member: 2887"] [MEDIA=youtube]qzWkNbR6E_M[/MEDIA] Kanjon Drine je ispred nas Stopamo Mufa, Kiki i ja Snijeg se topi, cesta je prazna Stao nam je stari kamiondzija Planine, gole vrletne lomile nam put Gazda je vozio vidno neraspoložen Više tužan no ljut Smanjuje brzinu, pripaljuje cigaru U mraku mu svijetle oči Gazda tihim glasom reće Neće ovo, djeco, na dobro poći Jer sve ide unatrag Živimo u plemenima ko Apachi A gdje ćemo, djeco, ja i vi Nama srce kuca za sve njih Probudi me, ovo je neki ružan san Što manje, dijete, znaš, to si manje nesretan Planine, gole vrletne lomile nam put Gazda je vozio vidno neraspoložen Više tužan no ljut Hadžije su sebi podijelili rejone Djecu evakuisu avionima Ja se osjećam nezgodno Kao zebra na Brionima Jer vama će, djeco, biti najljepše Jer vi ste navikli rano u krevet Uskoro ćemo svi mi Imati izlazak samo do devet Probudi me, ovo je neki ružan san Što manje, dijete, znaš, to si manje nesretan Kanjon Drine je iza nas Ispred nas je ravna Romanija Snijeg se topi, ništa neće Zaustaviti dolazak novog proljeća [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
На која песна ѝ го знаете цел текст напамет?
На врв
Bottom