Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Најдобри ресторани и сендвичари во Македонија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 301096" data-attributes="member: 2736"><p>Во мали места како Кавадарци па и немаш многу избор за сендвичари и ресторани зашто се бројат на прсти. </p><p>Од сендвичари ќе ги спомнам Мерлин и Бонеро зашто друга сендвичара не ми текнува дека постои а и најчесто јадам таму. За цените нема да зборам зашто за разлика во другите градови каде хамбургер е 100-120 овдека е 80 рецимо. </p><p>Од ресторани ќе ги спомнам Бриони. Екслузив и Стар Балкан. Има уште неколку но овие ми текнаа од прва. Исто Вила Бела е фино местенце но надвор од Кав. околу 4 км. Цените се горе долу исто во сите ресторанчиња, пример пиците се движат од 250-300 ден од прилика, исто и похована даска за двајца. Ако збориме за префинет амбиент тогаш ќе го издвојам Стар Балкан, а доколку збориме за фино местенце со добро музиче (за викенди) тогаш тука е Паб Блу. Можда не спаѓа во ресторан, но топено сиренце од 150ден. и пивце и те како може да те привлече.</p><p>Вината се движат од 200 ден. флаша па нагоре и мислам дека цените кај нас се ок, лошото е што ваквите места се малку.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 301096, member: 2736"] Во мали места како Кавадарци па и немаш многу избор за сендвичари и ресторани зашто се бројат на прсти. Од сендвичари ќе ги спомнам Мерлин и Бонеро зашто друга сендвичара не ми текнува дека постои а и најчесто јадам таму. За цените нема да зборам зашто за разлика во другите градови каде хамбургер е 100-120 овдека е 80 рецимо. Од ресторани ќе ги спомнам Бриони. Екслузив и Стар Балкан. Има уште неколку но овие ми текнаа од прва. Исто Вила Бела е фино местенце но надвор од Кав. околу 4 км. Цените се горе долу исто во сите ресторанчиња, пример пиците се движат од 250-300 ден од прилика, исто и похована даска за двајца. Ако збориме за префинет амбиент тогаш ќе го издвојам Стар Балкан, а доколку збориме за фино местенце со добро музиче (за викенди) тогаш тука е Паб Блу. Можда не спаѓа во ресторан, но топено сиренце од 150ден. и пивце и те како може да те привлече. Вината се движат од 200 ден. флаша па нагоре и мислам дека цените кај нас се ок, лошото е што ваквите места се малку. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Најдобри ресторани и сендвичари во Македонија
На врв
Bottom